Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Άλλο ένα θερμό επεισόδιο που μαρτυρά δυσκολίες στον γάμο τους

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Άλλο ένα θερμό επεισόδιο που μαρτυρά δυσκολίες στον γάμο τους

Αδιάκριτος φακός τους έπιασε να έχουν έναν έντονο διάλογο μέσα στο αυτοκίνητό τους

Lopez_Affleck_Exof
Κάτι τρέχει με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ και σίγουρα δεν είναι ιδέα μας. Το διάσημο και αγαπημένο ζευγάρι του σκανδαλοθηρικού Τύπου βρέθηκε για ακόμα μια φορά το επίκεντρο καθώς ο αδιάκριτος φακός ενός τουρίστα ο οποίος έτυχε να είναι στον δρόμο τους τους «έπιασε» σε στιγμή έντασης.

Σύμφωνα με την dailymail - το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο λιγότερο από ένα χρόνο-, οδηγούσε στο Μπέβερλι Χιλς όταν σταμάτησε σε κόκκινο φανάρι και είχε ότι μαρτυρούν τα πλάνα έναν έντονο διάλογο.

Τις φωτογραφίες τράβηξε ένας Ευρωπαίος τουρίστας και δείχνουν τον εμφανώς απογοητευμένο Άφλεκ στη θέση του οδηγού να μιλάει έντονα στην Λόπεζ η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού.



Είναι προφανές σύμφωνα με το δημοσίευμα ότι οι δύο τους διαφωνούσαν για κάτι, με τον Μπεν να κουνάει τα χέρια του πάνω-κάτω.

Το ζευγάρι φαινόταν τόσο απορροφημένο από τη συζήτηση, και δεν είχε αντιληφθεί ότι κάποιος τους βιντεοσκοπούσε ή τους παρακολουθούσε. Η Τζένιφερ, ωστόσο, φαινόταν πιο συγκρατημένη και ήσυχη.

Ο τουρίστας, έγινε μάρτυρας του συμβάντος αφού σταμάτησε δίπλα στο αυτοκίνητό τους και μιλώντας στη DailyMail.com είπε ότι φαινόταν από τη γλώσσα του σώματος ότι ο Μπεν «ήταν απογοητευμένος ή εκνευρισμένος», ενώ η Τζένιφερ φαινόταν «υποτακτική».

«Υπήρχαν πολλές χειρονομίες, ο Μπεν κούναγε τα χέρια του πάνω κάτω και φαινόταν “θερμός” ο διάλογός τους», είπε.

«Η J.Lo φαινόταν λίγο λυπημένη. Ήταν τόσο απορροφημένοι στη συζήτηση που δεν κοίταξαν ούτε μια φορά στο πλάι. Κοίταζαν μόνο ο ένας τον άλλον και το φανάρι. Φαίνεται ξεκάθαρα θερμό από την πλευρά του, μια συζήτηση ή μια διαφωνία. Δεν υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα ή άνθρωποι στο δρόμο», πρόσθεσε η πηγή.

Ben Affleck Slams The Car Door In Jennifer Lopez's Face While Out Running Errands In A Bad Mood
Κλείσιμο


Το νέο υλικό έρχεται μόλις μία ημέρα μετά το βίντεο που δείχνει έναν προφανώς απογοητευμένο Άφλεκ να χτυπάει την πόρτα του συνοδηγού του αυτοκινήτου του όταν η Τζένιφερ μπήκε στο αυτοκίνητο.

Τα πρόσφατα δημόσια έντονα επεισόδια ανάμεσά έχουν κάνει πολλούς να αναρωτιούνται πόσο «αν περνάνε καλά στον γάμο τους».

Πάντως στο Twitter τα σχόλια πήραν φωτιά με αρκετούς να σημειώνουν ότι ο Άφλεκ φαίνεται «δυστυχισμένος ή "αγχωμένος».

«Φαίνεται πάντα σαν να είναι χορτασμένος» ή «Μπορείς να 'τα έχεις όλα' και να είσαι δυστυχισμένος», αναφέρουν κάποια tweets.

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε live τη διακαναλική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη


H Τουρκία στις κάλπες: «Σουλτάνος» Ερντογάν ή επιστροφή στον Κεμάλ - Τι θα κρίνει τον νικητή


Δείτε τον Πάνο Καμμένο να λικνίζεται με πέτσινο παντελόνι σε ρυθμούς… hot stuff (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης