Τζόνι Ντεπ: H μεγάλη επιστροφή και η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά

Τζόνι Ντεπ: H μεγάλη επιστροφή και η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά

Η Αμπερ Χερντ τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία και οι συνεργάτες του παραπονιούνται για τους τρόπους του - Ο ηθοποιός όμως επιστρέφει ως Λουδοβίκος Ε’

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
depp_gala_arthro
Το ερώτημα αν ο Ντεπ ανέδειξε τον Σπάροου ή ο Σπάροου τον Ντεπ η απάντηση είναι φυσικά το πρώτο. Από τα μέσα των 80s, που έκανε κινηματογραφικό ποδαρικό ως ένα από τα θύματα του Φρέντι Κρούγκερ στον «Εφιάλτη στον δρόμο με τις λεύκες», ο Τζόνι Ντεπ είχε δώσει δεκάδες δείγματα λαμπρής υποκριτικής πριν μπαρκάρει στο καΐκι των «Πειρατών της Καραϊβικής» και των απανωτών τους σίκουελ.

Το μακροσκελές βιογραφικό του περιλάμβανε ήδη ταινίες όπως «Ψαλιδοχέρης», «Arizona Dream», «Τι βασανίζει τον Γκίλμπερτ Γκρέιπ», «Chocolat», «Ed Wood», «Φόβος και παράνοια στο Λας Βέγκας», «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» και μια ντουζίνα ακόμα διαμαντάκια, στα οποία εκείνος δεν φοβόταν να μασκαρευτεί, να τσαλακωθεί, να βουτήξει στα βαθιά, να κάνει ό,τι χρειαζόταν τέλος πάντων για να δώσει στον εκάστοτε ρόλο τη διάσταση που του άξιζε. Ο Τζακ Σπάροου μπήκε στη ζωή του και τη δική μας μόλις το 2005. Και φυσικά, ανάμεσα στα σίκουελ, ο Ντεπ εξακολούθησε να δίνει τον πιο ευρηματικό εαυτό του σε όποια ταινία επέλεγε να αναδείξει με την ερμηνεία του.
depp_then_now_mk_2

Και έπειτα ήρθε η μαραθώνια δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του Αμπερ Χερντ, που έφερε στο φως την καθημερινότητα ενός σταρ με απρόβλεπτο εκρηκτικό χαρακτήρα και απόλυτο εθισμό σε ουσίες. Οχι βέβαια ότι το ευρύ κοινό δεν γνώριζε πως ο Τζόνι Ντεπ δεν υπήρξε ποτέ το καλό παιδί που θέλεις να συστήσεις στους γονείς σου, απλώς κάποιες λεπτομέρειες ήταν πιο σκοτεινές απ’ όσο θα άντεχε ο μέσος όρος.

Ναι, το Χόλιγουντ τον μποϊκόταρε και η Disney απείλησε ότι δεν θα τον ξαναντύσει ποτέ πια Τζακ Σπάροου. Και παρότι τελικά δικαιώθηκε στη δίκη -και ίσως πήρε και συγχωροχάρτι και από την κινηματογραφική βιομηχανία και από το κοινό-, ο Ντεπ δεν φαίνεται να έχει καμία διάθεση να βάλει στο συρτάρι τον κακό εαυτό του.
Κλείσιμο
Depp_panigirizei
O Tζόνι Ντεπ πανηγυρίζει μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του δικαστηρίου, ενώ η Άμπερ Χερντ αποχωρεί περίλυπη
Στα γυρίσματα της νέας ταινίας του «Jeanne Du Barry», όπου υποδύεται τον Λουδοβίκο Ε’ και ακονίζει τις γνώσεις του στα γαλλικά, εξακολουθεί να πηγαίνει στο σετ με τεράστια χρονοκαθυστέρηση, να φέρεται προσβλητικά στο καστ -ήδη εκκρεμεί μήνυση από παλαιότερο συνεργάτη του για κακοποιητική συμπεριφορά- και γενικά να μη δίνει δεκάρα τσακιστή για τη γνώμη και τα αισθήματα των άλλων.
FZ0AMxUXkAUE0y0


Ο Ντεπ είναι έρμαιο των παθών του, των εθισμών του και του κακού του χαρακτήρα. Και ίσως, αν συνεχίσει έτσι, το ταλέντο του στην υποκριτική και τον χαμαιλεοντισμό να μην είναι πια αρκετό για να τον κρατήσει στον χολιγουντιανό αφρό. Και ίσως και να μην τον νοιάζει.


Photo Credits: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα εξελιχθεί στην Αττική η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» - «Διαρκείας» ο χιονιάς που πλήττει τη χώρα

Μετά την κατάρριψη οι ΗΠΑ προσπαθούν να ανακτήσουν πληροφορίες από το κινεζικό μπαλόνι

«Εργαζόμουν σαν τον τρελό και δεν ήμουν ικανός να κάνω μια σχέση» αποκάλυψε ο Θανάσης Αλευράς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης