Έλεν Ντε Τζένερις για το σοβαρό τροχαίο της Αν Χεκ: Δεν μιλάμε πια, δεν θέλω να πάθει κανένας κακό

Έλεν Ντε Τζένερις για το σοβαρό τροχαίο της Αν Χεκ: Δεν μιλάμε πια, δεν θέλω να πάθει κανένας κακό

Οι δυο γυναίκες διατηρούσαν ερωτική σχέση από το 1997 έως το 2000 - Η ηθοποιός παραμένει σε κώμα στο νοσοκομείο

Anne_Heche-ellen
Η Έλεν Ντε Τζένερις μετά από αρκετές ημέρες σιωπής, απάντησε σε ερώτηση για το σοκαριστικό τροχαίο της Αν Χεκ, που την άφησε σε κώμα στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα.

Η πρώην παρουσιάστρια, η οποία διατηρούσε σχέση με την ηθοποιό από το 1997 έως το 2000, εθεάθη σε ένα εστιατόριο στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια με έναν φίλο της, τη Δευτέρα, 8 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, όταν ρωτήθηκε για το πώς ήταν η κατάσταση της πρώην συντρόφου της, η Ντε Τζένερις συνέχισε να προχωράει βιαστικά, απαντώντας με συντομία: «Δεν έχουμε κρατήσει μεταξύ μας επαφές, οπότε δεν θα το ήξερα» και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να πάθει κανένας κακό», ενώ παραδέχτηκε πως ήταν όντως ένα πολύ σοβαρό τροχαίο.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

Όπως η Έλεν Ντε Τζένερις, μερικοί και από τους άλλους πρώην της Χεκ μίλησαν δημόσια αφού άκουσαν τα άσχημα νέα, όπως ο Τζέιμς Τούπερ, με τον οποίο έβγαινε από το 2006 έως το 2018 και ο Τόμας Τζέιν, που είχε δεσμό μαζί του το 2019.

Κλείσιμο
Ο Τούπερ ανέβασε μάλιστα μια φωτογραφία στο Instagram μαζί με τον 13χρονο γιο που έχει με την ηθοποιό, γράφοντας:«Σκέψεις και προσευχές για αυτήν την υπέροχη γυναίκα, ηθοποιό και μητέρα, σε αγαπάμε».
297834331_457952729530697_7626993137838435446_n
Το σοβαρό τροχαίο της Αν Χεκ
Τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στο Λος Άντζελες, η 53χρονη ηθοποιός έπεσε με το όχημά της πάνω σε ένα γκαράζ, για να αναπτύξει στη συνέχεια ξανά ταχύτητα και το προσκρούσει σε μια πολυκατοικία όπου και εξερράγη με την ίδια μέσα.

Η Χεκ υπέστη, σύμφωνα με την Daily Mail πολύ σοβαρά εγκαύματα κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, ενώ οι πυροσβέστες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να την ανασύρουν από τις άμορφες μάζες του αυτοκινήτου.

Οι πρώτες εικόνες που μετέδωσαν τα διεθνή μέσα από τον τόπο που σημειώθηκε το τροχαίο, επιβεβαιώνουν την κρισιμότητα της κατάστασης. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ακόμη, φωτογραφία της Χεκ λίγο πριν το ατύχημα με ένα μπουκάλι βότκα να είναι τοποθετημένο σε θήκη του αυτοκινήτου. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα, η Χεκ διασωληνώθηκε.

Δείτε το βίντεο από το ατύχημα

Ειδήσεις σήμερα: 

Συντάξεις: Έρχονται αυξήσεις για πάνω από 1 εκατ. συνταξιούχους

Σε συμβολαιογράφο, χωρίς δίκη η αναγνώριση της πατρότητας για παιδιά εκτός γάμου

Άνδρος: «Γιατί μου κόψανε το χέρι;» - Τα πρώτα λόγια του 15χρονου μετά τον τραυματισμό του από ταχύπλοο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης