Το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε πανηγυρικά στη μικρή οθόνη αφού ακόμα και η επανάληψη του πρώτου νέου επεισοδίου του χτύπησε κόκκινο στην τηλεθέαση! Ο δημιουργός του σίριαλ Χάρης Ρώμας ρωτήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την επιτυχία του «Καφέ της Χαράς» και μεταξύ άλλων απάντησε ότι ευγνωμονεί την... αποτυχία, φέτος, του «Λόγω τιμής».
«Ευγνωμονώ το Λόγω Τιμής γιατί ακριβώς είχε αυτή την αποτυχία, να μην έχει την απήχηση που περίμεναν οι άνθρωποι. Εμένα με προετοίμασε αυτή η αποτυχία γιατί η εκδοχή του να μην πάει καλά και το Καφέ της Χαράς ήταν εκεί και ήταν πολύ έντονη».
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.