Η πρώτη συνάντηση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη με τον γιο του ένα χρόνο μετά το ατύχημα

Η πρώτη συνάντηση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη με τον γιο του ένα χρόνο μετά το ατύχημα

Πατέρας και γιος συναντήθηκαν την ημέρα των γενεθλίων του παρουσιαστή που μέχρι και σήμερα δίνει αγώνα για την αποκατάστασή του

agg01
Στις 26 Δεκεμβρίου ήταν τα 45α γενέθλια του παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη. Ένα χρόνο μετά το σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του ο Κωνσταντινος μέχρι και σήμερα δίνει τεράστια... μάχη για να μπορέσει να επανέλθει στην κανονική του ζωή. Όλο αυτό τον καιρό δεν είχε συναντήσει καθόλου το γιο του Αλέξανδρο, αφού η συζυγός του ήθελε να προετοιμάσει και τους δυο για αυτή τη σημαντική μέρα.

Επέλεξε λοιπόν η συνάντηση πατέρα και γιου να γίνει την ημέρα γενεθλίων του Κωνσταντίνου. Η κάμερα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης όπου φιλοξενείτε όλο αυτό το διάστημα ο παρουσιαστής και εξασφάλισε πλάνα από τη συνάντηση πατέρα και γιου, αλλά και δηλώσεις της συζύγου του.

«Έχει περάσει ένας χρόνος από τη μέρα του τροχαίου. Όλο αυτό το διάστημα ένα μεγάλο βάρος μέσα μου για το πώς θα το πάρει ο Αλέξανδρος αλλά ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια. Όλο αυτό τον χρόνο μίλαγα στον Αλέξανδρο για την κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου, του έδειχνα φωτογραφίες και βίντεο απλά δεν τον είχε δει από κοντά. Με το που φτάσαμε εδώ είχε τόση αγωνία και λαχτάρα, ήταν τόσο χαρούμενος που μου έδωσε πολλή δύναμη και έβγαλε ένα βάρος από πάνω μου. Ο Κωνσταντίνος ακόμη δε μπορεί να μιλήσει» δήλωσε η Εβελίνα Βαρσάμη.

«Όταν είδε ο Κωνσταντίνος τον γιο μας να βγαίνει από το ασανσέρ χαμογέλασε τόσο πλατιά. Αυτή την εικόνα δε θα την ξεχάσω ποτέ. Ο Αλέξανδρος έτρεξε αμέσως πάνω του και τον αγκάλιασε, μετά την πρώτη επαφή με τα χέρια, έμειναν μερικά λεπτά να κοιτάζονται στα μάτια» δήλωσε για τη συνάντηση με το γιο τους.

Σχετικά με την πορεία της υγείας του, είπε: «Κάναμε μια επέμβαση στο κεφάλι για το μόσχευμα. Αυτό τον πήγε πίσω αλλά δε το βάζουμε κάτω… Ο Κωνσταντίνος αισθάνομαι ότι καταλαβαίνει τα πάντα, δε μπορεί να επικοινωνήσει αλλά με κάποιες κινήσεις μου δίνει την αίσθηση ότι καταλαβαίνει».

Δείτε το βίντεο:
Κλείσιμο
Η πρώτη συνάντηση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη με τον γιο του ένα χρόνο μετά το ατύχημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης