Ταξίδι από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα πραγματοποίησαν η Ντάρια Τουρόβνικ και ο Γιάννης Τσίλης. Οι δύο παίκτες του Survivor κέρδισαν το εν λόγω ταξίδι σε αγώνισμα και είχαν την ευκαρία να δουν -έπειτα από καιρό- δικούς τους ανθρώπους.
Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε ο ΣΚΑΪ, βλέπουμε τον ενθουσιασμό της παίκτριας των Μαχητών για την άφιξή της στην πρωτεύουσα, αλλά και τη συγκίνησή της όταν αγκαλιάζει τον σύντροφό της.
Από την άλλη, τον παίκτη των Διασήμων υποδέχτηκαν οι γονείς του, οι οποίοι φανερά συγκινημένοι αγκάλιασαν τον γιο τους μετά από μήνες.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.