Σωτήρης Κοντιζάς: Το βρόμικο και το παρατσούκλι στο σχολείο

Σωτήρης Κοντιζάς: Το βρόμικο και το παρατσούκλι στο σχολείο

«Μέχρι το Λύκειο ήμουν ο Φουτζίτσου. Στην αρχή με στεναχωρούσε αυτό, μετά ήταν ένα παρατσούκλι», αποκάλυψε ο σεφ που είπε πως του αρέσει να τρώει βρόμικο στη Μαβίλη

Σωτήρης Κοντιζάς: Το βρόμικο και το παρατσούκλι στο σχολείο
Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι από τις πιο αγαπητές τηλεοπτικές προσωπικότητες. Όχι άδικα καθώς από πέρσι μέσα από το Masterchef έχει μπει για τα καλά στις ζωές του κοινού.
Αυτή τη φορά, μαζί με τους Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, έδωσε μία ιδιαίτερη συνέντευξη στο περιοδικό DownTown. Ο γνωστός σεφ μίλησε αναλυτικά για πολλές λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως αγαπά το “βρόμικο” φαγητό και συχνά μετά τη δουλειά πηγαίνει για “βρόμικο” στη Μαβίλη. Τα πιο περίεργα φαγητά που έχει δοκιμάσει είναι σούπα από χελώνα, τηγανητές πέτσες από πόδια κότας και γλώσσες πάπιας. Στο σχολείο ήταν ο μοναδικός Ελληνοϊάπωνας  και το μόνο παιδί με σκιστά μάτια.

Ωστόσο εκτενή αναφορά έκανε και στο παρελθόν του, όπου έχει πέσει θύμα bullying. «Μέχρι το Λύκειο ήμουν ο Φουτζίτσου. Στην αρχή με στεναχωρούσε αυτό, μετά ήταν ένα παρατσούκλι από αυτά που έχουμε όλοι, ένα nickname”. Όταν οι άλλοι κριτές του MasterChef θέλουν να τον πειράξουν, τον φωνάζουν Κινέζο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα του Down Town.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης