Αυτό που πολλοί περίμεναν με ανυπομονησία εδώ και μέρες, έγινε χθες το βράδυ πραγματικότητα: Οι τηλεθεατές είδαν το ντεμπούτο του Γιώργου Αγγελόπουλου ως ηθοποιού στο καθημερινό σίριαλ του Alpha, «Τατουάζ».
Ο «Ντάνος» όπως τον έμαθαν και τον ανέδειξαν νικητή του πρώτου κύκλου οι τηλεθεατές του Survivor έκανε το μεγάλο βήμα και βρέθηκε μπροστά από τις κάμερες όχι ως ο εαυτός του, αλλά ως ένας ρόλος.
Υποδύεται τον Στέφανο Λαμπίρη, που εισβάλει στη ζωή της Όλγας και όπως υπόσχονται οι δημιουργοί του σίριαλ, θα προκαλέσει εξελίξεις.
Στην πρώτη του σκηνή, είδαμε τον Ντάνο να γνωρίζει την Όλγα και να της λέει πως θέλει να νοικιάσει ένα χώρο για να ανοίξει μαγαζί και να πουλάει όπλα!
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.