Τι ζήλεψε ο Δημήτρης Μακαλιάς από την Σμαράγδα Καρύδη;

Τι ζήλεψε ο Δημήτρης Μακαλιάς από την Σμαράγδα Καρύδη;

«Είμαι πολύ χαλαρός εκτός από την πρώτη εκπομπή που δεν ήξερα τι μου γίνεται, τι είναι το ακουστικό στο αφτί και να σου μιλάει κάποιος»

Τι ζήλεψε ο Δημήτρης Μακαλιάς από την Σμαράγδα Καρύδη;
Καλεσμένος στην εκπομπή «Mega με Μία» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Δημήτρης Μακαλιάς. 

Ο ηθοποιός, που φέτος κάνει τα πρώτα του βήματα στην παρουσίαση και στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» μίλησε στον Μάρκο Σεφερλή για την τηλεόραση αλλά και για την προσωπική του ζωή. 

«Η ιδέα να πάω στο κομμάτι της παρουσίασης μου είχε περάσει από το μυαλό όταν είδα την Σμαράγδα Καρύδη να κάνει το «Celebrity Night». Μου αρέσει γιατί ήταν πολύ χαλαρή και όμορφη και μου αρέσει αυτή τη διαδικασία όπως μου αρέσουν και πολλά τηλεπαιχνίδια. Ό,τι μου αρέσει να βλέπω σαν τηλεθεατής θα μου άρεσε πολύ και να το κάνω», είπε ο ηθοποιός. 
 
Κλείσιμο
Πώς του έγινε όμως η πρόταση για να συμμετάσχει στην εκπομπή του «Ε»;

«Όταν με πήραν τηλέφωνο ο Κρατερός με την Κατερίνα και μου το πρότειναν δεν μου πήρε πολλά δευτερόλεπτα για να πω ένα πρώτο «ναι» και ήθελα να συνεργαστούμε. Δεν τους ήξερα πολύ καλά από πριν, με τον Κρατερό είχα συνεργαστεί μόνο ένα μήνα, δεν ήμασταν φίλοι» είπε και πρόσθεσε: «Είμαστε μια πολύ ωραία παρέα, περνάω πάρα πολύ καλά. Στην ουσία αισθάνομαι ότι σηκώνομαι από το κρεβάτι και απλά αλλάζω σπίτι. Είμαι πολύ χαλαρός εκτός από την πρώτη εκπομπή που δεν ήξερα τι μου γίνεται, τι είναι το ακουστικό στο αφτί και να σου μιλάει κάποιος. Πλέον είναι σαν να είμαι σπίτι μου και πίνω τον καφέ μου με τους δικούς μου ανθρώπους και να συζητάμε ποικίλης ύλης θέματα χαλαρά».

Τέλος με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά «Μοντέρνα Οικογένεια», όπου υποδύεται έναν ομοφυλόφιλο άντρα που έχει υιοθετήσει ένα μωρό, ο Μάρκος Σεφερλής ζήτησε τη γνώμη του επί του θέματος: «Δεν θα ήθελα να βλέπω ένα παιδάκι σε ένα ορφανοτροφείο μόνο του μαζί με άλλα 30 παιδάκια και να μην έχουν γονείς. Υπό αυτή την άποψη και μόνο εφόσον υπάρχουν κοινωνικοί λειτουργοί -ένας θεσμός που προσέχει ποιος άνθρωπος μπορεί να υιοθετήσει ένα παιδί -νομίζω δεν μου περνάει καν από το μυαλό γιατί ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι να μην μπορεί να το κάνει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης