Η απώλεια κιλών που έχει πετύχει τους τελευταίους μήνες η Δέσποινα Μοιραράκη, εξήγησε ότι οφείλεται σε μία ενέσιμη θεραπεία, την οποία ακολουθεί εδώ και 14 μήνες, πάντα υπό ιατρική παρακολούθηση.
Η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων μίλησε για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και ειδικότερα για την ενέσιμη φαρμακευτική αγωγή, που τη βοήθησε στην απώλεια βάρους.
Όπως είπε η Δέσποινα Μοιραράκη: «Κάνω μια συστηματική φαρμακευτική και ιατρική υποστήριξη με μία συγκεκριμένη ένεση. Κάνω μία ένεση εδώ και 14 μήνες, πάντα με ιατρική επιμέλεια και παρακολούθηση».
Δείτε το βίντεο
Παράλληλα πρόσθεσε, ότι ακολουθεί ένα συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο και δίνει μεγάλη έμφαση στη γυμναστική, λέγοντας ότι κάνει εντατική ενδυνάμωση: «Δεύτερον, κάνω πολύ καλή διατροφή, τρώω πολλή πρωτεΐνη. Τσιμπολογάω τώρα που έχασα τα πολλά κιλά, αλλά έχω μειώσει την ποσότητα. Το τρίτο και σπουδαιότερο είναι ότι κάνω πάρα πολλή γυμναστική. Βέβαια με τον χαμό του Γιάννη το είχα παραμελήσει υπερβολικά. Κάνω πάρα πολύ εντατικά ενδυνάμωση».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.