Κλαυδία: Η δημόσια εμφάνισή της με τον Oge μετά τον διαγωνισμό της Eurovision
Το ζευγάρι διασκέδασε στο kick off πάρτι των Mad Video Music Awards 2025
Λίγες ημέρες μετά τον τελικό της Eurovision 2025, η Κλαυδία επέστρεψε από τη Βασιλεία στην Ελλάδα και το βράδυ της Τρίτης 20 Μαΐου πραγματοποίησε μία κοινή έξοδο με τον σύντροφό της, Oge. Ο ράπερ ήταν διαρκώς στο πλευρό της τραγουδίστριας κατά την προετοιμασία της για τον μουσικό διαγωνισμό.
Το ζευγάρι πήγε στο kick off party των Mad Video Music Awards 2025 που θα διεξαχθoύν στις 16 Ιουνίου. Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα μαύρο μακρύ φόρεμα, που είχε άνοιγμα στο πλάι. Ο σύντροφός της φόρεσε ένα πουκάμισο με σορτσάκι, σε μπεζ απόχρωση.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.