Ο Γιώργος Καράβας μίλησε για την τηλεοπτική του παρουσία, τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς, ενώ εξέφρασε τη λύπη του για όσα έχει πει ο Λάκης Γαβαλάς για το «My Style Rocks», υποστηρίζοντας ότι βγάζει μία πικρία. Το γνωστό μοντέλο τόνισε ότι έχει χτίσει όμορφες σχέσεις μέσα στην τηλεόραση και παραδέχτηκε ότι αυτή ήταν η πρώτη χρονιά που αδιαφόρησε για τις αρνητικές κριτικές.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d6usq130ibjl)
Στην αρχή, ο Γιώργος Καράβας αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του παρουσία και στη συμετοχή του στο «My Style Rocks». «Μέσα σε ένα χρόνο έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου. Πέρασα φανταστικά στο ''My Style Rocks'' και το πρόσημο είναι σίγουρα θετικό. Η Κατερίνα Καραβάτου είναι φανταστική, εξαιρετική παρουσιάστρια. Έχω φτιάξει πολύ όμορφες σχέσεις στην τηλεόραση. Σε όλες τις δουλειές υπάρχει ανταγωνισμός, πόσω μάλλον στην τηλεόραση».
Το μοντέλο πρόσθεσε στη συνέχεια λέγοντας ότι η τηλεόραση έχει αποστειρωμένο λόγο, ενώ αναφέρθηκε και στον Λάκη Γαβαλά: «Ήταν η πρώτη χρονιά που δεν με απασχόλησαν τα αρνητικά σχόλια, έσβησα το twitter και εστίασα σε μένα. Με στεναχώρησαν τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά για το ''My Style Rocks'', ίσως να είχε μια δόση πικρίας. Η τηλεόραση έχει αποστειρωμένο λόγο, υπάρχουν πράγματα που προσβάλλουν την αισθητική μου».
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.