Μία συναυλία στο Ηράκλειο Κρήτης έδωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος, όπου και ανακοίνωσε ότι θα συμβάλει οικονομικά προς αρωγή των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.
Ο τραγουδιστής διέκοψε για λίγο το πρόγραμμα της εμφάνισής του, για να ανακοινώσει στο κοινό του, πως η αμοιβή του από τη βραδιά θα προσφερθεί στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Daniel».
«Απόψε θέλω να περάσετε πάρα πολύ καλά, να βγάλετε όλη τη θετική σας ενέργεια. Η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη στη χώρα μας και σε όλα αυτά που συνέβησαν στη Θεσσαλία» ανέφερε αρχικά.
Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο «Super Κατερίνα»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvjbhhdoyswx)
«Τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά η αμοιβή μου θα πάει απευθείας στη Θεσσαλία, για όλους αυτούς τους ανθρώπους που με αυτή την καταστροφή που συνέβη περνάνε πάρα πολύ δύσκολα» τόνισε και το πλήθος άρχισε να τον χειροκροτά.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.