Ο Γιώργος Τσαλίκης στηρίζει θερμά την ομάδα του Ολυμπιακού και το μοιράστηκε, τόσο στα social media, όσο και στον χθεσινό αγώνα με τον Άρη.
Ο τραγουδιστής έδωσε το «παρών» στο γήπεδο Καραϊσκάκη το απόγευμα της Κυριακής και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, γύρισε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος να φοράει μπουφάν με το λογότυπο του Ολυμπιακού, έχοντας πάρει θέση σε μία καντίνα έξω από το γήπεδο.
Στο κλιπ, το οποίο δημοσίευσε στο Instagram, ο Γιώργος Τσαλίκης προσκαλεί τον κόσμο για να τους πουλήσει χοτ ντογκ.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Οι Κυριακές μας».
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.