Η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες και η τραγουδίστρια δεν διστάζει να μοιραστεί δημόσια μερικά από τα τρυφερά κοινά τους στιγμιότυπα.
Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου και ο σύντροφός της κάνουν αρκετά συχνά ταξίδια και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller πραγματοποίησαν την πρώτη τους εξόρμηση στο εξωτερικό για το 2023 και ο προορισμός δεν ήταν άλλος από το Παρίσι.
Η ίδια δημοσίευσε στο Instagram κάποιες φωτογραφίες τους από το ταξίδι.
Σε ένα από τα στιγμιότυπα, το ζευγάρι ανταλλάσσει ένα φιλί, με την νεαρή τραγουδίστρια να συνοδεύει το στιγμιότυπο γράφοντας: «Καινούρια μέρα, καινούρια όνειρα».
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.