Το ζευγάρι εκτός από τον πολιτικό γάμοτου, έκανε και τη βάφτιση του γιου τους ο οποίος είναι 3 ετών και πήρε το όνομα του παππού του, Θοδωρή.
Κουμπάρα στον γάμο είναι η ηθοποιός Μαρία Παπαφωτίου, η οποία μάλιστα ανάρτησε και ένα βίντεο μέσω Instagram story από τον γάμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, νονά του μικρού Θοδωρή είναι ένα από τα πιο στενά φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού.
Το «παρών» έδωσε οΘοδωρής Αθερίδης που πήγε έχοντας δίπλα του την πρώην σύζυγό του, Ελένη Γκασούκα.
Στον γάμο και τη βάφτιση πήγε και η σύντροφος του Θοδωρή Αθερίδη, Σμαράγδα Καρύδη, η οποία έφτασε με διαφορετικό όχημα.
Το ζευγάρι τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι και συγγενείς. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν μεταξύ άλλων: η Ευγενία Σαμαρά, ο Πάνος Βλάχος και ο Χάρης Χιώτης.
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.