Το ζευγάρι εκτός από τον πολιτικό γάμοτου, έκανε και τη βάφτιση του γιου τους ο οποίος είναι 3 ετών και πήρε το όνομα του παππού του, Θοδωρή.
Κουμπάρα στον γάμο είναι η ηθοποιός Μαρία Παπαφωτίου, η οποία μάλιστα ανάρτησε και ένα βίντεο μέσω Instagram story από τον γάμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, νονά του μικρού Θοδωρή είναι ένα από τα πιο στενά φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού.
Το «παρών» έδωσε οΘοδωρής Αθερίδης που πήγε έχοντας δίπλα του την πρώην σύζυγό του, Ελένη Γκασούκα.
Στον γάμο και τη βάφτιση πήγε και η σύντροφος του Θοδωρή Αθερίδη, Σμαράγδα Καρύδη, η οποία έφτασε με διαφορετικό όχημα.
Το ζευγάρι τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι και συγγενείς. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν μεταξύ άλλων: η Ευγενία Σαμαρά, ο Πάνος Βλάχος και ο Χάρης Χιώτης.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.