Σε μια ανατριχιαστική αποκάλυψε προχώρησε η Γωγώ Γαρυφάλλου μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτισλή. Η παρουσιάστρια μίλησε για το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην μητέρα της.
«Πήγαινε τον μπαμπά στο νεκροταφείο γιατί τον έχουμε χάσει και έτσι όπως γύριζε έπεσε μια νταλίκα επάνω της και την πέταξε στο απέναντι ρεύμα. Αλλά ο μπαμπάς μου την προστάτευσε και είμαστε καλά! Την πέταξε στο απέναντι ρεύμα… Πες μου αν αυτό δεν ήταν θαύμα! Εγώ το βίωσα σαν θαύμα», είπε χαρακτηριστικά η Γωγώ Γαρυφάλλου.
Η ίδια μίλησε επίσης και για τα επαγγελματικά της και συγκεκριμένα για την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης από το ΑΡΤ στο Epsilon: «Έφυγα από το ΑΡΤ. Θα είμαι στο Ε με την εκπομπή «Καλημέρα με τη Γωγώ». Τώρα θα μαζευτώ. Θα αλλάξω λίγο και τα μαλλιά μου. Όχι σε χρώμα. Ούτε για το CNN».
Όσον αφορά στις πλαστικές, δήλωσε: «Είμαι απείραχτη! Έχω κάνει χημικό πίλινγκ στο παρελθόν και κάποιες μεσοθεραπείες που δεν τις ξανακάνω γιατί μου τσιμπούσαν όλο το πρόσωπο και δεν μπορώ εγώ με τα τσιμπήματα».
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.