Ο Βαγγέλης Καραμπάσης είναι μόλις 18 ετών και είναι ψάλτης. Ο νεαρός από το Αιγάλεω μαθαίνει βυζαντινή μουσική και αυτό που θα περίμενε κανείς πηγαίνοντας στο Voiceθα ήταν το τραγούδι που θα διάλεγε να πει να ήταν κάτι γύρω από τα ακούσματά του αλλά η επιλογή τραγουδιού «τρέλανε» τους coaches.
Ο ίδιος όμως τρέλανε τους τέσσερις κόουτς όταν ερμήνευσε το «Δεν Έχω Παλάτια και Λεφτά» με το δικό του στιλ. Ο Σάκης προσπάθησε με πολλούς τρόπους να τον διεκδικήσει αλλά ο Βαγγέλης είχε άλλα σχέδια. Τελικά επέλεξε την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.