GNTM: Η σπόντα της Λίας για τη σχέση του Αιμιλιάνο με την Μαριαγάπη
Φήμες θέλουν τον Αιμιλιάνο και τη Μαριαγάπη να έχουν γίνει ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι
Oι 15 διαγωνιζόμενοι τουGNTM βρέθηκαν στο μεγαλύτερο λούνα παρκ της Ελλάδας και κλήθηκαν να φωτογραφηθούν έχοντας μόλις ένα λεπτό στη διάθεσή τους.
Ο Αιμιλιάνο, νικητής της προηγούμενης φωτογράφισης, είχε τη δυνατότητα μέσω του disavantage να δώσει μόνο 10 δευτερόλεπτα σε 3 παίκτες για να πετύχουν την τέλεια λήψη. Ο Αιμιλιάνο θέλησε να δυσκολέψει τον Κωνσταντίνο, την Παρασκευή και τη Λία.
Η Λία αφού παραδέχθηκε ότι περίμενε να της δώσει ο Αιμιλιάνο το disavantage, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και άρχισε να αποκαλύπτει... μυστικά του σπιτιού των μοντέλων. Η 20χρονη παίκτρια ανέφερε πως στο προηγούμενο πλατό ο Αιμιλιάνο την κατηγόρησε ότι εξαιτίας της η Μαριαγάπη έφτασε στην τελική δυάδα. Οι φήμες θέλουν τον Αιμιλιάνο και την Μαριαγάπη να έχουν γίνει ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι.
Όταν ο Δημήτρης Σκουλός τη ρώτησε με νόημα αν εκείνος είχε λόγο να υπερασπιστεί την Μαριαγάπη, απάντησε: «Είναι πολύ καλή του φίλη και θέλει να την προστατέψει». Αυτή η φράση έκανε έξαλλο τον Αιμιλιάνο, ο οποίος της ζήτησε ευθέως το λόγο που ανέφερε μπροστά τους κριτές κάτι τέτοιο.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.