Κορωνοϊός - Αναστασιάδης: «Ασύμμετρες οι συνέπειες αν δεν υπάρξει πλήρης συμμόρφωση»

Κορωνοϊός - Αναστασιάδης: «Ασύμμετρες οι συνέπειες αν δεν υπάρξει πλήρης συμμόρφωση»

Κορωνοϊός: Ο Κύπριος πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι εάν υπάρξει κατάχρηση ή ανυπακοή στα κυβερνητικά μέτρα, το επόμενο βήμα θα είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας χωρίς εξαιρέσεις

anastasiadis
Ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε πως αν δεν υπάρξει πλήρης συμμόρφωση με τα μέτρα για τον κορωνοϊό οι συνέπειες θα είναι ασύμμετρες.

Ξεκαθάρισε παράλληλα ότι εάν υπάρξει κατάχρηση ή ανυπακοή, το επόμενο βήμα θα είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας χωρίς εξαιρέσεις.

«Σήμερα χάσαμε ακόμα δύο συνανθρώπους μας ως αποτέλεσμα της πανδημίας. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι, ότι αν δεν υπάρξει πλήρης συμμόρφωση με τα μέτρα, ασύμμετρες θα είναι οι συνέπειες για το σύνολο. Για να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο, μείνετε στα σπίτια σας, στα καταφύγια» έγραψε ο Κύπριος Πρόεδρος σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, στο twitter.

Ανέφερε ακόμη ότι «επειδή γίνεται προσπάθεια παρερμηνείας των επεξηγήσεων του Υπουργού Εσωτερικών και του Υφυπουργού Καινοτομίας, θέλω να κάνω ξεκάθαρο: Εάν υπάρξει κατάχρηση ή ανυπακοή στα νέα μέτρα, το επόμενο βήμα θα είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας χωρίς εξαιρέσεις».

Διαβάστε ακόμη:

Κορωνοϊός - Κύπρος: Απαγόρευση κυκλοφορίας με εξαιρέσεις ανακοίνωσε ο Αναστασιάδης

Κορωνοϊός – Κύπρος: Επιπλέον 21 κρούσματα σήμερα – Στα 154 συνολικά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ