Μια απίστευτη εικόνα αντίκρισαν σήμερα οι κάτοικοι στην περιοχή του Κάμπου του Αγίου Σύλλα στο Ηράκλειο Κρήτης.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, από τη Χριστουγεννιάτικη Φάτνηπου έφτιαξε ο νεοσύστατος εξωραϊστικός πολιτιστικός Σύλλογος Μαλάδων -Κάμπου Αγίου Σύλλα – Ζερβού Μετόχι, κάποιοι πήγαν και έκλεψαν τις... μπάλες και το άχυρο.
Αναγνώστης με τα αρχικά Ε.Σ. ανέφερε στο Cretalive:
«Δυστυχώς σήμερα το πρωί διαπιστώσαμε μετά λύπης μας ότι κάποιοι συμπολίτες μας δεν έχουν όρια
Μπήκαν και έκλεψαν τις μπάλες με τα άχυρα που κοσμούσαν την Χριστουγεννιάτικη Φάτνη που έφτιαξε στην περιοχή του Κάμπου Αγίου Σύλλα με πολύ κόπο και μεράκι ο νεοσύστατος εξωραϊστικός πολιτιστικός Σύλλογος Μαλάδων -Κάμπου Αγίου Σύλλα – Ζερβού Μετόχι.
Προφανώς θα θέλησαν να ταΐσουν τα ζωντανά τους η να “ταϊστούν” οι ίδιοι…
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.