Θεσσαλονίκη: Ατύχημα με λεωφορείο των ΚΤΕΛ – Δώδεκα τραυματίες
Προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα - Οι περισσότεροι έχουν κατάγματα, άλλοι είναι ελαφρά τραυματισμένοι και άλλοι μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους
Άγιο είχαν οι επιβαίνοντες λεωφορείου του ΚΤΕΛ το οποίο εκτελούσε σήμερα το πρωί την γραμμή Ακροπόταμος-Θεσσαλονίκη, καθώς για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το λεωφορείο, λίγο μετά τα φανάρια Αγίου Αθανασίου και πριν τα φανάρια Αγχιάλου, έφυγε από την πορεία του και, αφού διαπέρασε τις διαχωριστικές μπάρες, «καρφώθηκε» απέναντι σε τοίχο μάντρας μηχανημάτων.
Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ άμεσα έσπευσαν αστυνομικοί της τροχαίας Χαλκηδόνας, πυροσβεστικά οχήματα καθώς και ασθενοφόρα.
Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, δώδεκα άτομα μεταφέρονται στα νοσοκομεία Ιπποκράτειο και Άγιος Παύλος, οι περισσότεροι με κατάγματα, άλλοι ελαφρά τραυματισμένοι και άλλοι για προληπτικούς λόγους.
Πρόκειται για εννέα γυναίκες και τρεις άντρες, ηλικίας από 19 έως 67 χρόνων.
Το ευτύχημα είναι ότι την ώρα που το λεωφορείο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα ο δρόμος ήταν άδειος καθώς ήταν κόκκινο το φανάρι Αγχιάλου με κατεύθυνση προς Χαλκηδόνα και έτσι αποφεύχθηκε σίγουρη τραγωδία αφού πρόκειται για πολυσύχναστο δρόμο.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.