Ο ΓΓ Αθλητισμού επιτίθεται στην κόρη του Γιώργου Αμερικάνου επειδή ανήρτησε την γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Μεταξά

Ο ΓΓ Αθλητισμού επιτίθεται στην κόρη του Γιώργου Αμερικάνου επειδή ανήρτησε την γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Μεταξά

«Να υποθέσω αποσύρθηκε γιατί δεν είχε συμπεριληφθεί και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, έτσι; » το σχόλιο που προκάλεσε την αντίδραση του Ιούλιου Συναδινού

sindaions-gga
Επίθεση στην Χριστίνα Αμερικάνου, την κόρη του αείμνηστου Γιώργου Αμερικάνου, εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, επειδή ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook την είδηση με τη γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ να βάλει στο πρώτο σποτ του για τις Ευρωεκλογές την εικόνα του δικτάτορα Μεταξά γράφοντας «να υποθέσω αποσύρθηκε γιατί δεν είχε συμπεριληφθεί και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, έτσι; »

Ο κ. Συναδινός έγραψε προς την κυρία Αμερικάνου που είναι αντιπρόεδρος στον Πανελλήνιο Σϋνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και εργάζεται στο γραφείο τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

«Εσύ εργάζεσαι σε γραφείο τύπου υπηρεσίας που υπάγεται σε νυν υπουργό και κάνεις χιουμοράκι υπέρ Παπαδόπουλου; Έλεγα πως ήδη είχες πιάσει πάτο αλλά έπεσα έξω».

anartisi-amerika


Η ανάρτηση της κυρίας Αμερικάνου ήταν η εξής:

Κλείσιμο


Από την πλευρά της η κόρη του Γιώργου Αμερικάνου απάντησε στον κ. Συναδινό στην οποία γράφει, μεταξύ άλλων, «το που δουλεύει κάποιος δεν αποτελεί μέσο λογοκρισίας, σωστά; ειδικά ένας αριστερός αυτό το γνωρίζει καλά. Για εσάς το λέω διότι είστε ένας πολεμιστής και ιδεολογος, προσπαθήστε όταν διαφωνείτε με κάποιον να αναπτύσσετε επιχειρήματα επί του θέματος στο οποίο αναφέρεται και να μην καταφερεστε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Σας αδικεί και είναι κρίμα».

anartisi-amerika2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης