Κιλκίς: Καλλιεργούσε κάνναβη σε... υφασμάτινη ντουλάπα

Κιλκίς: Καλλιεργούσε κάνναβη σε... υφασμάτινη ντουλάπα

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την κάνναβη με τη βοήθεια σκύλου ανιχνευτή

Kilkis-ydrponiki-kannabi
Με σκύλο ανιχνευτή που δανείστηκαν από την Ασφάλεια Σερρών, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών από το Κιλκίς έφτασαν ως μια περιοχή της Θεσσαλονίκης για να συλλάβουν ένα νεαρό με πλούσια παραγωγή από τη φυτεία υδροπονικής κάνναβης που καλλιεργούσε σε… ντουλάπα!

Σε ένα από τα δυο σπίτια του 27χρονου Έλληνα, ο εκπαιδευμένος σκύλος πήγε κατευθείαν στην υφασμάτινη ντουλάπα όπου ήταν τοποθετημένος ο εξοπλισμός για την υδροπονική καλλιέργεια με ανακλαστήρες λαμπτήρων και ανεμιστήρα, στον οποίο καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες 15 νεαρά δενδρύλλια κάνναβης ύψους 10 εκατοστών.

Στο δεύτερο σπίτι, ο τετράποδος αστυνομικός ξετρύπωσε δέκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 637 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και κομμάτια νάιλον για τη συσκευασία ναρκωτικών. Οι άνδρες της Δίωξης κατέσχεσαν επιπλέον ένα όχημα που χρησιμοποιούσε ο 27χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

*** Δύο 46χρονοι Έλληνες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Μεσολογγίου σε χωριό των Οινιάδων, όταν υποβλήθηκαν σε σωματική έρευνα και στην κατοχή τους βρέθηκαν συσκευασίες με συνολικά 4,4 γραμμάρια ηρωίνης. Οι δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης