Κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού: Προφυλακιστέοι οι οκτώ από τους 63 που συνελήφθησαν
Σήμερα απολογήθηκαν 23 από τους εμπλεκόμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικά μέτρα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον φερόμενο ως αρχηγό της δεύτερης εγκληματικής οργάνωσηςκαι τον αστυνομικό
Οι 23 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα στην ανακρίτρια κατά της διαφθοράςγια συμμετοχή στο κύκλωμα του χρυσού αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Ειδικότερα, στον φερόμενο ως αρχηγό της δεύτερης εγκληματικής οργάνωσης και στον αστυνομικό που εμφανίζεται στις τηλεφωνικές συνομιλίες που εμπεριέχονται στη δικογραφία να ενημερώνει τον ενεχυροδανειστή Ριχάρδο Μυλωνάγια τις κινήσεις της Αστυνομίας επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα.
Παράλληλα, στους υπόλοιπους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα ενώ σε δυο κατηγορούμενους Τουρκικής καταγωγής επιβλήθηκε και χρηματική εγγύηση 500 ευρώ.
Συνολικά σήμερα απολογήθηκαν 23 κατηγορούμενοι και με τις εξηγήσεις τους ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της ανακριτικής διαδικασίας.
Τέλος, από τους συνολικά 63 που συνελήφθηκαν προφυλακιστέοι κριθήκαν οι 8.
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.