Δύο Ελληνες και ένας Αλβανός φέρονται να είναι οι εγκέφαλοι πίσω από μεγάλο διεθνές κύκλωμα κοκαΐνης που εξαρθρώθηκε έπειτα από μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε σε Ελλάδα και άλλες χώρες του εξωτερικού. Από τους συλληφθέντες, ο ένας είναι ιδιοκτήτης καφετέριας και ο άλλος ασχολείται με την εμπορία αυτοκινήτων, ενώ το μικρό όνομα του Αλβανού είναι Ηλίας.
Άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με άνδρες της αμερικανικής DEA αλλά και αντίστοιχες υπηρεσίες από άλλες χώρες του εξωτερικού, συνέλαβαν συνολικά τρία άτομα στην Ελλάδα και έξι στον Ισημερινό.
Οι αρχές έκαναν ρεσάλτο σε ιστιοφόρο που μετέφερε 300 κιλά κοκαΐνης από τον Ισημερινό στην Αυστραλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ναρκωτικά, συνολικού κόστους πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ, από την Αυστραλία θα κατέληγαν στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.