Θα παραμείνουν σε λειτουργία τα καταστήματα της Alpha Bank σε Τήλο, Κάσο, Λειψούς

Θα παραμείνουν σε λειτουργία τα καταστήματα της Alpha Bank σε Τήλο, Κάσο, Λειψούς

Η απόφαση της τράπεζας είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις – Θα παραμείνουν σε λειτουργία όπως αποφασίστηκε μετά από διαβουλεύσεις

alpha_bank_logo
Κανονικά θα συνεχίσουν να λειτουργούν τα υποκαταστήματα της Alpha Bank σε Τήλο, Κάσο και Λειψούς, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΕΔΕ.

Η απόφαση για κλείσιμο των καταστημάτων στα τρία νησιά είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους δήμους αλλά και τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, «η διοίκηση της τράπεζας μετά από διαβουλεύσεις με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριο Σαντορινιό αποφάσισε να συνεχιστεί κανονικά η λειτουργία των υποκαταστημάτων της».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, μετά και τη θετική εξέλιξη τόνισε σε δήλωσή του: «Οι κάτοικοι των νησιών δεν είναι πολίτες β’ κατηγορίας και αυτό θα πρέπει να καταστεί σαφές σε όλους και κυρίως στην κυβέρνηση. Είναι αναγκαία η ριζική και αποτελεσματική αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων όπως οι κακές θαλάσσιες συγκοινωνίες, η έλλειψη υποδομών, ιατρών αλλά και προσωπικού στους Δήμους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης