Τα «μαζεύει» ο υιός Πάντζας για τα περί ευθυνών της Περιφέρειας στη φωτιά στο Μάτι

Τα «μαζεύει» ο υιός Πάντζας για τα περί ευθυνών της Περιφέρειας στη φωτιά στο Μάτι

Ο κ. Πάντζας αναφέρει ότι βρέθηκε πολύ κοντά στη φωτιά λόγω της κατοικίας του και ότι ανησύχησε «υπερβολικά για την εξέλιξή της», ενώ ζήτησε τη συνδρομή των εναέριων μέσων

4520260
Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα «ορισμένα δημοσιεύματα σχετικά με την επιχειρησιακή πτυχή της καταστροφικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου, σύμφωνα με τα οποία φέρομαι να έχω επιρρίψει ευθύνες ή να έχω προβεί σε αξιολογικές κρίσεις», δηλώνει ο περιφερειακός σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής Σπύρος Πάντζας.

Από την πρώτη στιγμή της πυρκαγιάς στην Καλλιτεχνούπολη μετά την εκδήλωσή της στην Πεντέλη, ο κ. Πάντζας αναφέρει ότι βρέθηκε πολύ κοντά σε αυτήν λόγω της κατοικίας του και ότι ανησύχησε «υπερβολικά για την εξέλιξή της».

Σημειώνει, επίσης, πως κατά την επικοινωνία του με την περιφερειακή σύμβουλο εντεταλμένη Πολιτικής Προστασίας κα Τσούπρα, ζήτησε τη συνδρομή των εναέριων μέσων. Παράλληλα, κάνει γνωστό ότι επικοινώνησε με στελέχη του δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, με το Τοπικό Πυροφυλάκιο, και εξέφρασε την ανησυχία μου για την έκβαση της πυρκαγιάς.

«Γνωρίζω ότι η ευθύνη της πυρόσβεσης ανήκει στην Πυροσβεστική και η Τοπική Αυτοδιοίκηση συνδράμει σε αυτό το έργο όταν της ζητηθεί», τονίζει καταληκτικά στη δήλωσή του ο κ. Πάντζας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης