Φωτιά στην Κινέτα: Εγκλωβίστηκε τετραμελής οικογένεια στο σπίτι της σε φλεγόμενο οικισμό
Η οικογένεια ήταν εγκλωβσιμένη στην περιοχή Άγιος Νικόλαος στην Άνω Γαλήνη, όπως δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρώην δήμαρχος Μεγάρων, Γιάννης Μαρινάκης - Απεγκλωβίστηκε λίγη ώρα αργότερα
Μία οικογένεια εγκλωβίστηκε στο σπίτι της περικυκλωμένη από τις φλόγες που καίνε την Κινέτα, όπως δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6, ο πρώην δήμαρχος Μεγάρων, Γιάννης Μαρινάκης. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα η περιπέτειά τους είχε αίσιο τέλος.
«Είμαι κοντά στην περιοχή της κινέτας από την κακιά σκάλα. Εχει διογκωθεί το πρόβλημα. Υπάρχουν τέσσερα άτομα στο Αγιο Νικόλαο στην περιοχή Ανω Γαλήνη είναι εγκλωβισμένα μέσα σε σπίτι. Όποιο πυροσβεστικό όχημα είναισ την περιοχή να προσπαθήσει να βοηθήσει την οικογένεια», τόνισε ο κ.Μαρινάκης.
Σε επικοινωνία με την εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Σταυρούλα Μαλίρη, εκείνη δήλωσε ότι δεν είχε εικόνα από το περιστατικό και ότι δόθηκε εντολή προς το επιχειρησιακό κέντρο. «Μόλις κλείσουμε τη σύνδεση θα δούμε τι συμβαίνει», σημείωσε η κ.Μαλίρη,
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.