Κρήτη: Παιδί ψάρεψε με καλάμι έναν τεράστιο λαγοκέφαλο (βίντεο)
Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένα παιδί έπιασε στο αγκίστρι του έναν μεγάλο λαγοκέφαλο – Το τοξικό ψάρι έχει προκαλέσει προβλήματα από την αύξηση του πληθυσμού του
Έναν τεράστιο λαγοκέφαλο κατάφερε να ψαρέψει ένα παιδί στην περιοχή της Χερσονήσου, όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Το βίντεο δείχνει δύο παιδιά να ψαρεύουν, μέχρι που ένα από αυτά διαπιστώνει ότι ένας λαγοκέφαλος έχει πιαστεί στο αγκίστρι του.
Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο λαγοκέφαλος είναι ένα τοξικό ψάρι, που προκαλεί πολλά προβλήματα μέσα από την αύξηση του πληθυσμού του και στην κρητική θάλασσα.
Το πρόβλημα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, καθώς οι λαγοκέφαλοι βρίσκονται σε αφθονία ακόμη και μέσα στο λιμάνι του Ηρακλείου. Ερασιτέχνες χαρεύουν τα τοξικά ψάρια ακόμη και με φόντο τον... Κούλε
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.