Η κατάθεση των στρατιωτικών: Περάσαμε τα σύνορα, νομίζοντας ότι ακολουθούσαμε ίχνη λαθρομεταναστών

Η κατάθεση των στρατιωτικών: Περάσαμε τα σύνορα, νομίζοντας ότι ακολουθούσαμε ίχνη λαθρομεταναστών

Μητρετώδης: Αυτός που κάνει κατασκοπεία επιλέγει χιονισμένο καιρό; - Κούκλατζης: Δεν είχαμε κακό σκοπό

Δεν αποδέχτηκαν την κατηγορία για κατασκοπεία οι δύο Έλληνες στρατιώτες, οι οποίοι προφυλακίστηκαν με κατηγορίες για στρατιωτική κατασκοπεία και είσοδο σε στρατιωτική απαγορευμένη περιοχή, σύμφωνα με το πρακτορείο Doğan, το οποίο αναφέρει ότι ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης στη κατάθεσή του είπε: “Αυτός που κάνει κατασκοπεία επιλέγει ο καιρός να είναι με χιόνια; Άλλωστε στο χιόνι φαίνονται τα ίχνη μας. Δεν καταλάβαμε καν πως περάσαμε στην τουρκική πλευρά”.

Το πρακτορείο Doğan αναφέρει ότι οι δύο Έλληνες στρατιώτες συνελήφθησαν από την 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού και αφού έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες από τη στρατοχωροφυλακή οδηγήθηκαν στο δικαστήριο το οποίο αποφάσισε την προφυλάκισή τους. Στην κατάθεσή τους δεν αποδέχτηκαν τις κατηγορίες για κατασκοπεία, είπαν ότι πέρασαν κατά λάθος στην τουρκική πλευρά. Ο Άγγελος Μητρετώδης δια του διερμηνέα είπε στο δικαστήριο ότι δεν πέρασαν σκόπιμα τα σύνορα και ότι δεν είναι κατάσκοποι. “Εμείς οπωσδήποτε δεν παραβιάσαμε τα σύνορα με κακό σκοπό ή σκόπιμα", ανέφερε.

"Ακολουθήσαμε τα ίχνη παπουτσιών νομίζοντας ότι είναι παράνομοι μετανάστες. Πήγα πίσω από τα ίχνη παπουτσιών και τράβηξα τις εικόνες με το τηλέφωνο που μας έδωσε ο στρατός .Σκοπός μου ήταν να το δείξω στους ανωτέρους μου. Εμείς όταν είδαμε τα ίχνη παπουτσιών ακριβώς στον διπλανό δρόμο από όπου κάναμε περιπολία καταλάβαμε ότι δύο άτομα πατούσαν στα ίδια ίχνη", ανέφερε.

"Μετά αντιληφθήκαμε ότι τα ίχνη παπουτσιών πήραν διαφορετική πορεία. Όταν μετά είδαμε λεκέδες από κίτρινα ούρα προσπαθήσαμε να κινηθούμε γρήγορα. Για να τους συλλάβουμε γρήγορα ακολουθήσαμε τα ίχνη παπουτσιών. Επειδή τα ίχνη παπουτσιών ήταν πέραν του δρόμου που κάναμε περιπολία και επειδή τα δέντρα είχαν ανατραπεί και περάσαμε ανάμεσά τους γρήγορα δεν καταλάβαμε πως περάσαμε στην τουρκική πλευρά. Δεν είδαμε τη γραμμή και μάλιστα δεν συναντήσαμε κανένα σημάδι που να ανήκει στην τουρκική πλευρά. Πότε συναντήσαμε άλλωστε Τούρκο στρατιώτη;", ανέφερε.

Ο Μητρετώδης είπε ότι μόλις αντιλήφθηκαν πως πέρασαν στην τουρκική πλευρά άδειασαν τα όπλα και παραδόθηκαν στους Τούρκους στρατιώτες. “Τότε καταλάβαμε την κατάσταση και για να μην δημιουργηθεί οποιοδήποτε επεισόδιο αδειάσανε τα όπλα μας και παραδοθήκαμε στους Τούρκους στρατιώτες. Περιμέναμε να έρθουν οι ανώτεροί τους. Εγώ δεν ήρθα με κανένα άλλο σκοπό. Οπωσδήποτε περάσαμε τα τουρκιά σύνορα κατά λάθος, εγώ οπωσδήποτε απορρίπτω με επιμονή της κατηγορίες εναντίον μου. Το βίντεο που τράβηξα είναι στην ελληνική πλευρά, επειδή στην ελληνική πλευρά υπάρχουν κάδοι σκουπιδιών", ανέφερε.

"Εγώ αυτό ιδιαίτερα ήθελα να το δείξω στους ανωτέρους μου. Τράβηξα βίντεο για να εμποδίσω την λαθρομετανάστευση. Αυτός που κάνει κατασκοπεία επιλέγει χιονισμένο καιρό; Άλλωστε ενώ περπατάμε φαίνονται τα ίχνη μας στο χιόνι”, ανέφερε.

O λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης αρνούμενος και αυτός την κατηγορία της κατασκοπείας κατέθεσε ότι δεν πέρασε κακόβουλα: «Δεν ήρθαμε εδώ έχοντας κακό σκοπό. Δεν δέχομαι επ’ ουδενί τις κατηγορίες που μου προσάπτονται. Περάσαμε κατά λάθος τα σύνορα. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι περάσαμε τα σύνορα κατά λάθος και ότι δεν είχαμε κανέναν κακό σκοπό», υποστήριξε ο Έλληνας υπαξιωματικός.

ΣΧΟΛΙΑ (89)

ρουλετας

Απο ότι φαίνεται την δουλειά την εκαναν στο Έβρο οι Τούρκοι κομμαντος Μπορντό μπερελι. Γνωρίζει άραγε κανεις ποσοι Τούρκοι κομμαντος βρισκονται τώρα στα ΣΥΡΙΖΟΝΗΣΙΑ και μπουκαραν ως προσφυγες? Παίζει να είναι πυρηνες για μελλοντική κρίση η δημιουργίας προβληματων χρησιμοποιοωντας τους Λαθρομεταναστες? Γιατί στα νησιά υπάρχουν πάρα πολλοι άνδρες Λαθρο μαχιμης ηλικίας με μογγολοιδη χαρακτηριστικά?

tur

κρητικός φταίει μάλλον για τη σύλληψη.

Ι.Κάλφας Σουηδία

Η κατάθεση των στρατιωτικών: Περάσαμε τα σύνορα, νομίζοντας ότι ακολουθούσαμε ίχνη λαθρομεταναστών. Το Ελληνικό παραλήρημα συνεχίζεται, περάσαμε τα σύνορα κομίζοντας πως ακολουθούσαμε τα ίχνη λαθρομεταναστών . Αυτός ο ισχυρισμός δεν γίνεται αποδεκτός από κανέναν σκεπτόμενο άνθρωπο .. Οι Τούρκοι είναι Τούρκοι και θα παραμείνουν Τούρκοι δεν άλλαξε και δεν αλλάζει τίποτε στα αλλόθρησκα σαλβάρια όπως και ο παραλογισμούς του Έλληνα . Ο Στρατός θα πρέπει να ξέρει την σημερινή κατάσταση των Τούρκων και θα έπρεπε να έχει την απαιτούμενη εκπαίδευση και καθοδήγηση. Σύνορα δεν παραβιάζονται με αιτιολογία εφήβων δήθεν παραβίασαν τα τουρκικά σύνορα υποψιάζονται λαθρομετανάστες δηλαδή κακόμοιρους ταλαίπωρους και όχι εγκληματίες . Η σκέψη αυτί δεν είναι εμπορεύσιμη . Αλλά αυτό θέλει να προβάλει ο Έλληνας σήμερα και αυτό προβάλλεται χωρείς καμία αντίθεση .κάτι που είναι πολύ αρνητικό για το Ελληνικό Έθνος τερτίπια που εξουδετερώνουν εκάστη κριτική για συμμόρφωση . Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι πως κάποτε θα πρέπει να λέμε τα σύκα σύκα και τα αυγά αυγά. Η Τουρκιά όπως και η Ελλάδα έχει το απαραβίαστο δικαίωμα να φρουρούν τα σύνορα τους και σε περίπτωση κάποιος τα παραβιάζει συλλαμβάνεται και εφαρμόζει την νομοθεσία του κράτους επί του συμβάντος δικάζοντας και φυλακίζοντας τους εισβολείς. Ας μάθει ο Έλληνας να φρουρεί τα σύνορα του με συμπεριφορά στρατού και φρούρησης συνόρων και όχι με πρακτικές εφήβων.

Πολίτης

Μιλάμε για στημενη Α Ι Χ Μ Α Λ Ω Σ Ι Α... Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά αναμένετε και θα δείτε φοβερές εξελίξεις...θα το τραβήξουν πάρα πολύ....και έπονται και άλλα πολύ σύντομα... Και κάτι ακόμα..εδώ και πόσα χρόνια όλοι σαν Έλληνες έχουμε προδωθει από τους πολιτικούς μας και θα συνεχίσουμε μέχρι να μας ισοπεδώσουν... ανίκανοι και προδότες οι νυν ανίκανοι και προδότες αυτοί που θα έρθουν (αυτοί που μας φτάσανε πριν λίγα χρόνια εδώ)..που θα πάει αυτός ο τόπος ρε παιδιά...όλοι οι εκπρόσωποι μας βουτηγμένοι μέσα στη βρωμιά και στην ανικανότητα... απορώ πως ο Έλληνας κάθεται και τα υπομένει όλα αυτά..μάτια και αυτιά έχει τους βλέπει τι είναι και αντί να τους φτύσει στα μούτρα όλους τους τον βλέπουμε πάει σε κομματικές συγκεντρώσεις τους αγκαλιάζει και τους φιλάει το χέρι...αυτός είναι ο Έλληνας..τι σχέση έχουν όλα αυτά με αυτά τα 2 παληκάρια...??με τους ανίκανους και προδωτες(πολιτικά-διπλωματικα) που έχουμε εκεί πάνω φοβάμαι ότι θα περάσει πολύς καιρός μέχρι αυτά τα παληκάρια να επαναπατριστουν.θα μείνουμε με το ηλίθιο χαμογελο του πρωθυπουργού και το ξεπούλημα της πατρίδας..

*(*&

Κατά πρώτον, δεν ήταν σε περίπολο έχει γραφτεί και διασταυρώνεται πανταχόθεν! Ο λοχίας, πολύ παλιός στη μονάδα και γέννημα-θρέμμα της Ορεστιάδας είχε πάρει τον νέο ανθυπολοχαγό, που πρόσφατα μετατέθηκε στην Ταξιαρχία Ρίμινι, για να του δείξει τα κατατόπια σε μια πολύ περίεργη περιοχή ελάχιστα χιλιόμετρα μακριά από το τριεθνές. Τα δύο στελέχη επέβαιναν σε τζιπ του ΕΣ το οποίο επίσης βρίσκεται σε τουρκικά χέρια και πήγαιναν από τη Βύσσα προς τις Καστανιές. Η ενέδρα των επίλεκτων Μπορντό Μπερελί, που μετά το πραξικόπημα έχουν καταστεί μια μονάδα προσωπικά αναφερόμενη στον Τούρκο πρόεδρο, εκδηλώθηκε στην περιοχή της Βύσσας και σε ελληνικό έδαφος πέραν πάσης αμφιβολίας ή αμφισβήτησης. Όπως επισημάνθηκε και στο χθεσινό ρεπορτάζ του meaculpa, το περιστατικό ήρθε ως κορύφωση δυο εβδομάδων πολύ υψηλής έντασης στον Έβρο, που συνάδει με τα τεκταινόμενα σε Αιγαίο και Κύπρο. Από το ρεπορτάζ επίσης προκύπτει ότι σε τουρκικά χέρια βρίσκεται το τζιπ, ο ασύρματος και ο οπλισμός των Ελλήνων στρατιωτικών κάτι για το οποίο δεν έχει ακουστεί τίποτα από επίσημα ελληνικά χείλη. Σύμφωνα με τις χτεσινές πληροφορίες, δυστυχώς έχει ασκηθεί βία στους Ελληνες καθώς αντιστάθηκαν. Ειδικά στον Στρατό Ξηράς, η ατμόσφαιρα είναι πολύ βαριά δύο Έλληνες, αξιωματικός και υπαξιωματικός, το όχημα και ο οπλισμός τους βρίσκονται στην Τουρκία ως πιόνια σε μια βρώμικη σκακιέρα. Αυτόπτες μάρτυρες διαπίστωσαν πως οι δύο συλληφθέντες Έλληνες στρατιωτικοί, έχουν χτυπηθεί από τους Τούρκους φρουρούς τους. Επιπλέον στα βίντεο που κυκλοφόρησαν σε συγκεκριμένη σκηνή, φέρεται κατεβαίνοντας τις σκάλες κάποιος να φωνάζει Μην τους πειράζετε καθόλουΘα έχετε πρόβλημα μετάΠρέπει να πάρετε εντολή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί έκρυβαν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ενώπιον των καμερών των Τούρκων δημοσιογράφων, πάντα με εντολή των τουρκικών αρχών. Άρα θα τους κρατήσουν μέχρι να περάσουν οι μώλωπες Τεστάρουν όλα τα ελληνικά χερσαία και ναυτικά μας σύνορα οι νεο-οθωμανοί πριν προβούν σε οποιαδήποτε απονενοημένη μεγα-πρόκληση κατά της Ελλάδος. Πρόκειται για την συνήθη πρακτική χωρών που θέλουν πριν προχωρήσουν σε πιθανή πολεμική πρόκληση να αναζητήσουν τρωτά σημεία , αδυναμίες και παραλείψεις για να τις εκμεταλλευθούν.

ΑΩ

Διαβαστε στο tribune τι γραφει για ιστιοσελιδα Αλβανιας με δαχτυλο απο Τουρκια για τα δυο παιδια που πιασανε.Οι λυσσασμενοι της τουρκικης ηγεσιας δεν θα σταματησουν να ρουφιανευουν σε ολες τις χωρες τριγυρω .

Μιχάλης

Ανίκανη Τουρκία

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ...ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ . ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ Η ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ...ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Η ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ .

η μοναδικη αληθεια

δεν τους βγηκε το πλοιαριο του λιμενικού και εφτιαξαν αλλο επεισοδιο..Πιστευω ολα μαγειρεμενα .ΔΕΝ ΜΑΣ ΈΛΕΓΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΌΣ ΠΡΈΣΒΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΚΆΠΟΙΟ ΧΟΝΤΡΌ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ.. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΉΚΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥΣ ΒΓΉΚΕ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ ... ΈΤΣΙ ΘΑ ΓΥΡΊΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΤΡΟΧΆΔΗΝ... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΛΈΞΗΣ? ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ..ΑΛΛΗ ΕΊΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..2018 ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ,ME ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΕΣΌΝΤΕΣ ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΗΔΗ . ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ .ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ .KAI META ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΈΝΑ ΝΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ..ΔΙΟΤΙ Η Ανακατανομή κυριαρχικών δικαιωμάτων παγκοσμίως εχει ήδη αρχισει . Η τυχη των Ελληνων σε Κυπρο και Ελλαδα ειναι αλληλενδετη. *********************** Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ..H ωρα πλησιαζει κα ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΆΜΩΣΗ ΤΗΣ ΆΜΥΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΌΤΙ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΆ ΠΥΡΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΈΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΎΣ. ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΚΆΝΑ ΔΥΟ ΑΣΚΗΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΞΑΠΛΑ. ΤΟ ΌΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΤΆΦΟ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΉ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΉΚΟΝ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ .ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΠΑΡΈΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ .ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΊΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΊΚΑΙΟ. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΌ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΈΧΟΥΜΕ ΝΎΧΙΑ ΝΑ ΞΥΣΤΟΥΜΕ? ΑΥΤΉ ΉΤΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΆΝΤΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΊΑΣ ΝΑ ΠΙΈΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΏΣ .ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΚΕΡΔΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΆ ΧΆΝΟΥΜΕ. .ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΌΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΠΆΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΕΊΝΑΙ ΌΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΎΝ ΣΑΝ ΉΡΩΕΣ (αυτό δεν χωραει αμφισβήτηση). ΑΠΛΩΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΜΆΣ ΈΧΟΥΝ ΕΠΙΤΡΈΨΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΟΥΜΕ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΓΆΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.. ΣΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΥΡΆΚΙ ΣΤΗΝ ΦΆΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΟΥΡΑΊΟ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ .ΡΩΤΆΝΕ ΜΕ ΑΠΟΡΊΑ ΚΑΠΟΙΟΙ. , ΜΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ; Απλο. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑ ΜΟΥ..ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΝΑΝΤΕΎΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΛΈΝΕ..ΠΆΛΙ ΜΕ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΎΣ ΠΆΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ .ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ?H ωρα πλησιαζει

Για γέλια.

Χειρότερη δικαιολογία δεν μπορούσαν να βρουν. Εδώ υπάρχει ξεκάθαρη συγκάλυψη άλλης μιας εθνικής μας ξεφτίλας. Οι Τούρκοι τους συνέλαβαν μέσα σε ελληνικό έδαφος. Και η πολιτική μας ηγεσία, σαν γνήσιες κότες λειράτες, ετοιμάζονται για μια ακόμα φορά να ικανοποιήσουν τις ορμές του Ταγίπ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης