Παραιτήθηκε δημοτικός σύμβουλος για 4.000 κατασχετήρια στον δήμο Βύρωνα
«Ποιότητα Ζωής με 4.000 κατασχετήρια στον Δήμο Βύρωνα εν όψει Χριστουγέννων, στα σπίτια και τους λογαριασμούς ακόμη και άπορων συνδημοτών, δεν «παίζει»...Γεια σας!!!, έγραψε στο Facebook
Την παραίτησή του υπέβαλε ο δημοτικής σύμβουλος Βύρωνα, Παναγιώτης Κόνσουλας, από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής λόγω των κατασχετηρίων που έχουν αποσταλεί ακόμη και σε άπορους δημότες.
Ο ίδιος έστειλε την επιστολή της παραίτησής του στον πρόεδρο της Επιτροπής, ζητώντας την άμεση αντικατάστασή του από άλλο δημοτικό σύμβουλο.
Κλείσιμο
Στη συνέχεια ανήρτησε την επιστολή της παραίτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook όπου έκανε γνωστό ότι ο λόγος που παραιτήθηκε είναι τα 4.000 κατασχετήρια στον Δήμο Βύρωνα εν όψει Χριστουγέννων, στα σπίτια και τους λογαριασμούς ακόμη και άπορων συνδημοτών.
«Ποιότητα Ζωής με 4.000 κατασχετήρια στον Δήμο Βύρωνα εν όψει Χριστουγέννων, στα σπίτια και τους λογαριασμούς ακόμη και άπορων συνδημοτών, δεν «παίζει»...Γεια σας!!!, σχολίασε, πάνω από τη φωτογραφία της επιστολής του.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.