O πρώην δήμαρχος Καισαριανής υποβάλλει μηνύσεις για χρήση χημικών στο Ειρηνοδικείο

O πρώην δήμαρχος Καισαριανής υποβάλλει μηνύσεις για χρήση χημικών στο Ειρηνοδικείο

«Τα καινούργια δακρυγόνα με άρωμα αριστεράς με έπνιξαν λίγο περισσότερο» δήλωσε αποκλειστικά στο protothema.gr μετά την έξοδο του από τον Ευαγγελισμό - Τον επισκέφθηκε και ο Γλέζος

O πρώην δήμαρχος Καισαριανής υποβάλλει μηνύσεις για χρήση χημικών στο Ειρηνοδικείο
«Είμαι καλά. Όμως τα καινούργια δακρυγόνα με άρωμα αριστεράς με έπνιξαν λίγο περισσότερο» δήλωσε στο protothema. gr ο πρώην δήμαρχος Καισαριανής Θανάσης Μπαρτζώκας αμέσως μετά την έξοδό του, το απόγευμα, από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός. 

Ο πρώην δήμαρχος που μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, έκανε γνωστό ότι αύριο θα υποβάλλει μήνυση εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Προσασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και όλων των άλλων υπευθύνων για το γεγονός ότι η Αστυνομία προχώρησε στη χρήση χημικών μέσα σε κλειστό χώρο.

Κλείσιμο
«Αυτό που έκαναν είναι βάρβαρο και έγινε κατόπιν εντολών» είπε στην αποκλειστική του δήλωση στο protothema.gr ο Θ. Μπαρτζώκας και επεσήμανε ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει με τους δανειστές να μην υπάρξει καμία προστασία της πρώτης κατοικίας. 

Δείτε τις δηλώσεις του στο protothema.gr


Ο Γλέζος στο πλευρό του Μπαρτζώκα 

Ο Μανώλης Γλέζος επισκέφθηκε τον Θανάση Μπαρτζώκα στο νοσοκομείο προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του.

Σε δήλωση του στο protothema.gr το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς είπε ότι επισκέφθηκε τον πρώην δήμαρχο Καισαριανής ως «ένδειξη διαμαρτυρίας για τα χημικά που εξαπολύθηκαν στο Ειρηνοδικείο».

«Είναι απαράδεκτο να αντιμετωπίζεται η οποιαδήποτε διαμαρτυρία του πολίτη με ληγμένα χημικά και σε κλειστό χώρο» είπε χαρακτηριστικά ο Μ. Γλέζος

Δείτε τη δήλωση του στο protothema.gr:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης