«Οι πλειστηριασμοί δεν θα περάσουν» - Στην Ακαδημίας η Λαϊκή Ενότητα
Λαφαζάνης στο ΘΕΜΑ 104,6: «Έχει διαμορφωθεί κυριολεκτικά μία χούντα πλειστηριασμών που προβαίνει σε αλλεπάλληλα πραξικοπήματα» - Διαμαρτυρία έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο που αρχίζει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί αυτή την ώρα η Λαϊκή Ενότητα επί της οδού Ακαδημίας 31 Αθήνα, έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο που αρχίζει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Στην είσοδο του συμβολαιογραφικού γραφείου υπάρχουν δύο διμοιρίες με άντρες των Υ.ΜΕ.Τ ενώ οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών.
Να σημειωθεί πως στα συμβολαιογραφικά γραφεία των Ε. και Ζ. Σιμοπούλου είναι προγραμματισμένοι σήμερα να διενεργηθούν δύο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Ο ένας αφορά σε μία κατοικία στην Κηφισιά για χρέη ύψους 1.500.000 εκατ. ευρώ σε τράπεζα και ο άλλος έξι θέσεις parking στην περιοχής του Ψυχικού για χρέη ύψους 600.000 ευρώ.
Κλείσιμο
Οπως αναφέρει η ΛΑΕ σε σχετική ανακοίνωσή της: «Ο στόχος της διαμαρτυρίας μας δεν αφορά τον πλειστηριασμό αυτού καθ’ εαυτού του συγκεκριμένο ακινήτου.
Η κινητοποίηση μας στρέφεται ενάντια στους αντιδημοκρατικούς και αδιαφανείς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, που με πραξικοπηματικές μεθόδους εγκαινιάζει η κυβέρνηση Τσίπρα και η μνημονιακή τάξη πραγμάτων με όργανο τον Ρούσκα και τα »κοράκια» που αντιπροσωπεύει».
Τέλος σε δηλώσεις του ο κ.
Παναγιώτης Λαφαζάνης σημείωσε πως: «Έχει διαμορφωθεί μία χούντα στην Ελλάδα, είναι η χούντα των πλειστηριασμών σε αυτή την χούντα συμμετέχουν ενεργά και δραστήρια ο Τσίπρας, ο Κοντονής, ο Τόσκας, ο Ρούσκας και οι τραπεζίτες. Πρόκειται για ένα βρώμικο σχέδιο για να υφαρπάξουν λαϊκές περιουσίες».
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας το πρωί στον Βασίλη Χιώτη και Νίκο Φελέκη στοΘΕΜΑ 104,6 μίλησε αναφερόμενος στοθέμα της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «τα ξεπούλησε όλα. Δεν άφησε τίποτα όρθιο. Υπερβαίνει ακόμη και την παραδοσιακή δεξιά όπως τη γνωρίζαμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα» τόνισε.
Όσον αφορά στο θέμα των πλειστηριασμών, ο κ. Λαφαζάνης είπε πως «εδώ έχει διαμορφωθεί κυριολεκτικά μία χούντα πλειστηριασμών που προβαίνει σε αλλεπάλληλα πραξικοπήματα» κάνοντας λόγο για «ψέματα» της κυβέρνησης αναφορικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας. Όπως χαρακτηριστικά είπε «κάθε Τετάρτη βγαίνουν στο σφυρί μικρές, πρώτες κατοικίες... Αυτό που λέει ο Τσακαλώτος για προστασία πρώτης κατοικίας έως 300.000 ευρώ είναι απόλυτο ψέμα. Είναι ντροπή ο υπ. Οικονομικών να λέει τέτοια ψέματα».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς