Χιλιάδες τα σχολικά είδη στο «Πλαίσιο»

Χιλιάδες τα σχολικά είδη στο «Πλαίσιο»

Νέα σχολική χρονιά και Πλαίσιο πάνε μαζί, καθώς υπάρχουν καλές τιμές, αλλά υπάρχει και πλούσια γκάμα στα προϊόντα που λαχταρά κάθε μαθητής

Σε λίγο ξεκινά η νέα σχολική χρονιά και πολλοί γονείς έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται τα δεκάδες πράγματα που πρέπει να αγοραστούν για το σχολείο.

Στο Πλαίσιο μπορεί να βρει κανείς σε μία επίσκεψη χιλιάδες σχολικά είδη, τσάντες, όλα τα σχολικά βιβλία, βοηθήματα και ξενόγλωσσα βιβλία, καθώς και προϊόντα τεχνολογίας και έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο. Δηλαδή ο,τιδήποτε χρειάζεται ένας μαθητής και με πολύ καλές τιμές. 

Ειδικότερα: 

- Μπορείς να βρεις τη φθηνότερη τσάντα της αγοράς στα 2,99€ αλλά και τσάντα γεμάτη με όλα τα σχολικά μόνο με 9,99€, σε απίθανα χρώματα!
- Η έξυπνη γκάμα σε κερδίζει αμέσως, αφού εδώ βρίσκεις από προϊόντα στις πιο χαμηλές τιμές έως και τα πιο hot brands της αγοράς.
- Δημιουργείς το ιδανικό παιδικό γραφείο και βρίσκεις ολοκληρωμένες λύσεις για το παιδικό δωμάτιο με καρέκλες & βιβλιοθήκες μόνο από 19,90€.
- Όλα τα σχολικά βιβλία είναι πακεταρισμένα ανά τάξη, ενώ τα καλύτερα βοηθήματα, ξενόγλωσσα βιβλία και λεξικά έχουν επιλεχτεί προσεκτικά για να διαλέξεις αυτό που χρειάζεσαι.
- Κάθε συνεργάτης που εξειδικεύεται στα Σχολικά έχει περάσει δεκάδες ώρες εκπαίδευσης, για να απολαμβάνεις άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
- Είσαι ήδη στον Νο1 προορισμό τεχνολογίας! Εδώ θα βρεις τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις για το πρώτο σου κινητό, tablet, laptop ή desktop και φυσικά εκτυπωτές για την πιο high tech σχολική χρονιά. 
- Κάνεις τις αγορές σου εύκολα σε 22 καταστήματα, στο www.plaisio.gr  ή συνομιλώντας με έναν συνεργάτη στο τηλ. 800-11-12345.
- Kάθε αγορά σχολικών άνω των 35€ συνοδεύεται από δωρεάν παράδοση στην πόρτα σου την επόμενη μέρα.
- Με τις αγορές των σχολικών μπαίνεις αυτόματα σε κλήρωση για 1 ταξίδι για όλη την οικογένεια στη Disneyland, αλλά και δεκάδες άλλα δώρα τεχνολογίας.
- Είναι πάντα πλάι σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Φέτος, σε συνεργασία με το ινστιτούτο Prolepsis, η εθελοντική ομάδα Πλάι σου που αποτελείται από εργαζόμενους του Πλαισίου, θα μοιράσει 5.000 τσάντες και γεύματα σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη σε όλη την Ελλάδα. Στην πρωτοβουλία αυτή, μπορούν να συμμετέχουν όλοι, αφού με κάθε αγορά τσάντας αξίας 29,90€, το Πλαίσιο θα προσφέρει 1 ακόμα τσάντα δωρεάν σε ένα παιδί που τη χρειάζεται.

Η εταιρεία Πλαίσιο: 

Από το 1969 και για 48 χρόνια, το όνομα «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε ηγετική θέση, ως η πιο υγιής επιχείρηση του κλάδου. Από τα 12τ.μ. της Στουρνάρη στα 22.500 τ.μ. του υπερσύγχρονου κέντρου logistics στη Μαγούλα, έχουμε διανύσει σχεδόν μισό αιώνα λειτουργίας, διαδραματίζοντας ρόλο leader στην ελληνική αγορά, με 23 καταστήματα και service points σε όλη την Ελλάδα, πάνω από 180 εξειδικευμένους τεχνικούς & 1220 υπαλλήλους και τζίρο που ξεπερνά τα 288.000.000€.

Το πάθος μας για την γνώση & την τεχνολογία και το ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο & τις πραγματικές του ανάγκες, καθόρισε και καθορίζει ακόμα και σήμερα την εξέλιξη και την πορεία μας, αναδεικνύοντάς μας σε πηγή έμπνευσης, πρότυπο και σημείο αναφοράς στο χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων. Βασική μας προτεραιότητα είναι να δημιουργούμε αξία, να προσφέρουμε γνώση και να υποστηρίζουμε την εξέλιξη στον κλάδο της τεχνολογίας, πάντα με επίκεντρο της δραστηριότητάς μας τον άνθρωπο.
 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης