Τεταμένη η κατάσταση στην Πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετεἰου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, ένταση και συμπλοκές σημειώθηκαν στο μνημείο των θυμάτων της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στην Πολυτεχνική Σχολή.
Συγκεκριμένα, άτομα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς εμπόδισαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσουν στεφάνι. Μάλιστα, υπήρξε και ένταση με σπρωξίματα και αψιμαχίες.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους