Η εφημερίδα που απηχεί τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «πρωτοφανή πολιτική απόφαση του ΣτΕ που επαναφέρει το καθεστώς ανομίας στον τηλεοπτικό χώρο» στο πρωτοσέλιδό της με τίτλο «Ευτυχώς, δεν κυβερνούν οι δικαστές».
Η εφημερίδα κάνει λόγο, επίσης, για «βαθύ κράτος» σχολιάζοντας ότι «την τυφλή-μετωπική σύγκρουση με την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία επέλεξε η πλειοψηφία (14-11) του ΣτΕ με την πρωτοφανή ως προς την απολυτότητα και την αυταρχικότητα απόφαση περί αντισυνταγματικότητας του νόμου αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών».
«Η πλειοψηφία που όπως παρατήρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη έκρινε συνταγματικά τα Μνημόνια, το λουκέτο στη δημόσια τηλεόραση και τη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος με το PSI, απεφάνθη ότι η αρμοδιότητα αδειοδότησης ανήκει στο ΕΣΡ και όχι στον υπουργό, ευθυγραμμιζόμενη - κατ' αυτό τον τρόπο - πλήρως με τη ΝΔ, το σύστημα Σαμαρά-Βενιζέλου και τους χρεωκοπημένους καναλάρχες» συνεχίζει την επίθεση κατά των δικαστών η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.