Έχοντας μπροστά τους τα κλειστά σύνορα οι μετανάστες που έχουν
εγκλωβιστεί στην Ειδομένη
στέφουν την οργή τους προς τη χώρα μας. Πέρα
από τους τσακωμούς μεταξύ Σύρων- Αφγανών και Πακιστανών, πέρα από τη
σύγκρουση όσων επιμένουν σε σκληρή γραμμή και όσων αρκούνται στην
αναμονή έχουν οξυνθεί τα πνεύματα και σε σχέση με τη διατροφή τους.
Μετά
το επεισόδιο με το
μουχλιασμένο φαγητό οι μετανάστες έσπασαν και την
αποθήκη του ΟΗΕ που βρίσκεται εντός του γειτονικού χωριού ενώ κάτοικος της περιοχής κατήγγειλε πως απειλήθηκε με μαχαίρι.
Κλείσιμο
Εντωμεταξύ σήμερα στήθηκε ένα νέο μπλόκο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, πολύ κοντά στην Ειδομένη και λίγα χιλιόμετρα από τα σύνορα. Το μεσημέρι της Δευτέρας σημειώθηκε ένταση όταν οδηγός προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητό του από τα πλαϊνά του δρόμου που έχουν αποκλείσει οι πρόσφυγες. Κατά τα λεγόμενα του ίδιου , ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με πρόσφυγες και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να λήξει το επεισόδιο.
Τον ξυλοδαρμό ενός τραυματιοφορέα του νοσοκομείου Κιλκίς απο Μαροκινό μετανάστη που είχε διακομιστεί με το ΕΚΑΒ απο τον καταυλισμό της Ειδομένης, καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου. Ο μετανάστης ήταν μεθυσμένος ή είχε κάνει χρήση διεγερτικών ουσιών σύμφωνα με το προσωπικό του νοσοκομείου. Και σε αυτή την περίπτωση αναγκάστηκαν να καλέσουν την αστυνομία, προκειμένου να συλλάβει και να θέσει υπό τον έλεγχό της τον μετανάστη.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.