Εύβοια: Είπε ότι τον λήστεψαν για να… κάνει εντύπωση!

Εύβοια: Είπε ότι τον λήστεψαν για να… κάνει εντύπωση!

Το σενάριο παρουσίαζε κενά τα οποία αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και άρχισαν να τον ρωτούν ξανά και ξανά για τις λεπτομέρειες της ληστείας, ώσπου ο 48χρονος «έσπασε» και ομολόγησε το ψέμα του

Εύβοια: Είπε ότι τον λήστεψαν για να… κάνει εντύπωση!
«Μαϊμού» αποδείχθηκε η ληστεία που κατήγγειλε ένας 48χρονος από τη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, ο οποίος μάλιστα έδειξε στους αστυνομικούς και τα τραύματα που υποτίθεται ότι του προκάλεσαν οι δράστες! Όπως αποκαλύφθηκε, είπε ψέματα για να… εντυπωσιάσει συγγενείς και φίλους!

Ο δράστης τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση παριστάνοντας τον ταραγμένο και κατήγγειλε ότι άγνωστοι που ήταν κρυμμένοι στον περίβολο του σπιτιού του όρμησαν ξαφνικά κατά πάνω του, τον χτύπησαν κάνοντάς τον να χάσει τις αισθήσεις του και ερεύνησαν το σπίτι, από το οποίο άρπαξαν 400 ευρώ πριν εξαφανιστούν.

Κλείσιμο
Το σενάριο του 48χρονου παρουσίαζε κενά τα οποία αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και άρχισαν να τον ρωτούν ξανά και ξανά για τις λεπτομέρειες της ληστείας, ώσπου ο 48χρονος «έσπασε» και ομολόγησε ότι δεν είχε πέσει θύμα κακοποιών και ότι ο ίδιος είχε προκαλέσει σημάδια και αμυχές στον εαυτό του! Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για ψευδή καταγγελία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης