Ωραιόκαστρο: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τριπλού φονικού

Ωραιόκαστρο: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τριπλού φονικού

Στο ισόγειο σκότωσε τον κουνιάδο του και στη συνέχεια αναζήτουσε τα άλλα δύο θύματα στους πάνω ορόφους -  Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο μετά τη δολοφονία: «Σας έλεγα ότι είναι παλαβός και δεν με πιστεύατε», ακούγεται να λέει μια συγγενής - Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο ο δράστης- Σκότωσε τελευταίο τον 12χρονο ανιψιό του

Ωραιόκαστρο: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τριπλού φονικού
Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στους φίλους και τους συγγενείς των θυμάτων το τριπλό φονικό που έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στο Ωραιόκαστρο με δράστη έναν 55χρονο και θύματα τον επίσης 55 ετών κουνιάδο του, τη 42χρονη σύζυγο του τελευταίου και τον 12χρονο γιο τους.

Ο δράστης, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εισέβαλε στη μεζονέτα στην οποία διέμενε η οικογένεια και έσφαξε ένα-ένα τα θύματά του με ένα κυνηγετικό μαχαίρι, ενώ σκότωσε το ανήλικο αγόρι τελευταίο!

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης σκότωσε πρώτα τον κουνιάδο του στο ισόγειο του σπιτιού και στη συνέχεια ανέβηκε στους επάνω ορόφους όπου σκότωσε και τα άλλα δύο θύματα.

Κλείσιμο
Κατά την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στον τόπο του εγκλήματος, βρέθηκε ένα μαχαίρι, με εμφανή ίχνη αίματος και κατασχέθηκε και ένα αεροβόλο πιστόλι, ενώ ο ιατροδικαστής που κλήθηκε στο σημείο, διαπίστωσε μακροσκοπικά ότι και τα τρία θύματα έφεραν πολλαπλά τραύματα, κυρίως στην τραχηλική και θωρακική χώρα.

Στην κατοχή του 55χρονου φυσικού αυτουργού εντοπίστηκαν μεταλλικά σφαιρίδια αεροβόλου όπλου και μία αμπούλα διοξειδίου του άνθρακα. 

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το κίνητρό του για το μακελειό ήταν κληρονομικές διαφορές, ενώ πηγές ανέφεραν πως πριν από το φονικό υπήρξε έντονος διάλογος και διαπληκτισμός ανάμεσα στον δράστη και το ζευγάρι.

Δυστυχώς, οι συγγενείς του δράστη και των θυμάτων είχαν αντιληφθεί ότι υπήρχαν προβλήματα στις σχέσεις του δράστη με τον κουνιάδο του, ωστόσο, δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Στο παρακάτω βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο τραβήχτηκε λίγα μόλις λεπτά μετά τη δολοφονία, συγγενείς του θύματος απεικονίζονται συγκλονισμένοι έξω από το σπίτι όπου σημειώθηκε το φονικό.



«Ο Σούλης σκότωσε τον Κούλη και τον Παναγιώτη», ακούγεται να λέει μια γυναίκα στο άκουσμα της φρικιαστικής είδησης και στη συνέχεια να προσθέτει «Όταν σας το έλεγα ότι είναι παλαβός δεν με πιστεύατε». 

Σοκ, όμως, προκαλεί, μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία απεικονίζεται να βγαίνει σε κατάσταση σοκ από το σπίτι και να μιλάει συγκλονισμένη για τη δολοφονία.

Μάλιστα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν γιαγιά του 12χρονου και υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στο τριπλό φονικό!

Μεταξύ άλλων, στο βίντεο και άλλοι συγγενείς του δράστη και των θυμάτων θρηνούν για το αντρόγυνο και το 12χρονο παιδί και αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρήκε.  
Σημειώνεται πως η δικογραφία που σχηματίσθηκε για το έγκλημα υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφίες από το σπίτι όπου έλαβε χώρα το φονικό



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης