ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ωραιόκαστρο: Συγκλονιστικό βίντεο με ηλικιωμένη αυτόπτη μάρτυρα του τριπλού φονικού

Ωραιόκαστρο: Συγκλονιστικό βίντεο με ηλικιωμένη αυτόπτη μάρτυρα του τριπλού φονικού

Βγαίνει σε κατάσταση σοκ από το σπίτι στο οποίο έγινε το έγκλημα και μιλάει συγκλονισμένη για τη δολοφονία

Ωραιόκαστρο: Συγκλονιστικό βίντεο με ηλικιωμένη αυτόπτη μάρτυρα του τριπλού φονικού
Ολόκληρη την χώρα έχει συγκλονίσει η τριπλή δολοφονία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη και στοίχισε, μεταξύ άλλων, τη ζωή σε ένα 12χρονο αγόρι!

Δράστης ένας 55χρονος ο οποίος εισέβαλε στη μεζονέτα όπου κατοικούσε ο κουνιάδος του με την οικογένειά του και έσφαξε τον άτυχο άντρα, τη γυναίκα του και τον 12χρονο γιο τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η γιαγιά του παιδιού κατάφερε να σωθεί την τελευταία στιγμή.

Στη συνέχεια, ο 55χρονος αυτοτραυματίστηκε και πήδηξε από το μπαλκόνι, χωρίς όμως να καταφέρει να αυτοκτονήσει και τώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Κλείσιμο
Ωστόσο, εκτός από τις εικόνες με το αιματοβαμμένο μπαλκόνι του σπιτιού της οικογένειας, σοκ προκαλεί και το παρακάτω βίντεο το οποίο δείχνει μια ηλικιωμένη γυναίκα να βγαίνει σε κατάσταση σοκ από το σπίτι στο οποίο έγινε το φονικό και να μιλάει συγκλονισμένη για τη δολοφονία.

Μάλιστα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο τριπλό φονικό.

«Ο Σούλης σκότωσε τον Κούλη και τον Παναγιώτη», ακούγεται να λέει μια άλλη κυρία, πιθανότατα συγγενής των θυμάτων στο άκουσμα της φρικιαστικής είδησης και στη συνέχεια να  προσθέτει «Όταν σας το έλεγα ότι είναι παλαβός δεν με πιστεύατε». 

Σημειώνεται πως σύμφωνα με υψηλόβαθμους αστυνομικούς της ΕΛΑΣ, κίνητρα αυτού του ασύλληπτου οικογενειακού μακελειού φαίνεται πως ήταν κληρονομικές και οικονομικές διαφορές που είχε ο δράστης με τον κουνιάδο και την σύζυγό του. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης