Εγκληματική ενέργεια πίσω από την έκρηξη στα Βορίζια Ηρακλείου, λένε οι αρχές

Εγκληματική ενέργεια πίσω από την έκρηξη στα Βορίζια Ηρακλείου, λένε οι αρχές

Ο 35χρονος οικοδόμος-ιδιοκτήτης του σπιτιού που ισοπεδώθηκε το βράδυ του Σαββάτου δεν έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα την ΕΛ.ΑΣ - Στο επαγγελματικό του περιβάλλον στρέφονται οι έρευνες

Εγκληματική ενέργεια πίσω από την έκρηξη στα Βορίζια Ηρακλείου, λένε οι αρχές
Ένας 35χρονος που ασχολείται με τον κλάδο της οικοδομής και δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις αρχές, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που ισοπεδώθηκε μετά από εκκωφαντική έκρηξη τη νύχτα του Σαββάτου έξω από τα Βορίζια του Ηρακλείου.

Για καλή του τύχη, ο κατασκευαστής και η οικογένειά του απουσίαζαν την ώρα που έγινε η ισχυρή έκρηξη η οποία ακούστηκε απ’ άκρη σ’ άκρη στον κάμπο της Μεσαράς και διέλυσε εντελώς την κατοικία του. Όταν επέστρεψαν, δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας την περιουσία τους κατεστραμμένη και τα προσωπικά τους είδη θαμμένα κάτω από σωρούς με μπάζα.

Κλείσιμο
Όλη τη νύχτα, το χωριό βρισκόταν σε κλοιό ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ενώ ειδικοί εξουδετερωτές της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούσαν να συλλέξουν υπολείμματα από το χώρο για να εξακριβώσουν τι προκάλεσε την έκρηξη. Παράλληλα, άνδρες της Ασφάλειας πήραν κατάθεση από τους ιδιοκτήτες και στρέφουν τις έρευνες στο επαγγελματικό περιβάλλον του 35χρονου.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης