Η δικογραφία για το Πέραμα «καίει» τη Χρυσή Αυγή

Η δικογραφία για το Πέραμα «καίει» τη Χρυσή Αυγή

-Εμπλοκή Λαγού και Πατέλη στην αιματηρή επίθεση κατά μελών του ΚΚΕ
-Πρωταγωνιστικός ο ρόλος του 34χρονου που συνελήφθη και θεωρείται ο «πυρηνάρχης» της οργάνωσης στο Πέραμα

Σύσκεψη ΟΛΜΕ στη Θεσσαλονίκη
Η δικογραφία για το Πέραμα «καίει» τη Χρυσή Αυγή
Αποκαλυπτική η δικογραφία για το Πέραμα «δένει» τη Χρυσή Αυγή. Τα νέα στοιχεία γύρω από την επίθεση των μελών της Χρυσής Αυγής κατά των αφισοκολλητών του ΚΚΕ στο Πέραμα στις 12 Σεπτεμβρίου δένουν και άλλα μέλη, εκτός από τα τέσσερα που αναγνωρίστηκαν από τα θύματα.

Ο 34χρονος που παρουσιάστηκε χθες στη ΓΑΔΑ και θεωρείται ο πυρηνάρχης της οργάνωσης στο Πέραμα δεν είναι, σύμφωνα με πληροφορίες τυχαίο πρόσωπο.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την «Καθημερινή», ο 34χρονος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα επεισόδια του Περάματος, καθώς φέρεται να συντόνιζε την επίθεση και να κατηύθυνε τους χρυσαυγίτες που ξυλοκοπούσαν τα μέλη του ΚΚΕ. Ο ίδιος έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή στον ξυλοδαρμό Αιγύπτιων ψαράδων στο Νέο Ικόνιο το καλοκαίρι του 2012.

Επιπλέον, από την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής προέκυψε ότι μετά την επίθεση στα μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα ο 34χρονος επικοινώνησε με τον «πυρηνάρχη» της Νίκαιας, Γιώργο Πατέλη, ενώ εμπλοκή στην υπόθεση έχει και ο επίσης προφυλακισθείς βουλευτής Πειραιά Γιάννης Λαγός, ο οποίος επιτέθηκε σε αστυνομικούς, που έκαναν έρευνα στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος τη νύχτα της επίθεσης.

Όπως περιέγραψε στην «Καθημερινή» ο β' αντιπρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου οι επιτιθέμενοι κρατούσαν ξύλινα κοντάρια, κάποια από τα οποία είχαν πάνω τους προσαρμοσμένα καρφιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης