Από σεντόνια μέχρι μέλι κι αλλά τρόφιμα κατηγορείται ότι έπαιρνε από δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μια 41χρονη υπάλληλος καθαρισμού.
Σε βάρος της γυναίκας, με καταγωγή από Αλβανία, σχηματίστηκε δικογραφία καθώς, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα τελευταία 15 χρόνια, ιδιοποιήθηκε παράνομα νοσοκομειακό υλικό όπως σεντόνια, είδη καθαρισμού, χαρτικά και τρόφιμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε έρευνα που έγινε στην οικία της βρέθηκαν πολλά από τα πράγματα που είχε αποσπάσει από το νοσοκομείο.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας