Δύο συλλήψεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών σε Έβρο και Ροδόπη

Δύο συλλήψεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών σε Έβρο και Ροδόπη

Οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ κατασχέθηκαν τα οχήματα και κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν

Δύο συλλήψεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών σε Έβρο και Ροδόπη
Διακινητές φέρονται να είναι δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν χθες, Σάββατο 8 Αυγούστου σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης. Σύμφωνα με την αστυνομία, προωθούσαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στο εσωτερικό της χώρας μετανάστες που δεν διέθεταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ο ένας φερόμενος ως διακινητής εντοπίστηκε χθες το απόγευμα να μεταφέρει παράνομα με αυτοκίνητο οκτώ παράτυπους μετανάστες, στην Εγνατία Οδό Κήπων - Αλεξανδρούπολης. Χθες το βράδυ αστυνομικοί εντόπισαν το δεύτερο άτομο να μεταφέρει παράνομα επτά παράτυπους μετανάστες στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης. Μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν τα οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις διηνήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και Ιάσμου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης