Σύμφωνα με πληροφορίες, η προειδοποίηση έγινε στις 9:30, με τον άγνωστο να δίνει χρονικό περιθώριο 40 λεπτών έως την υποτιθέμενη έκρηξη.
Τα απειλητικά τηλεφωνήματα πραγματοποιήθηκαν προς την «Εφημερίδα των Συντακτών» και την ιστοσελίδα «Ζούγκλα», όπου μεταφέρθηκε η σχετική πληροφορία.
Λόγω του ελέγχου που από κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε εκκένωση του χώρου των Δικαστηρίων.
Έρευνες με ειδικούς σκύλους του ΤΕΕΜ στην Ευελπίδων:
Κλείσιμο
Επίσης, πραγματοποιήθηκαν εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Ευελπίδων, από το ύψος της οδού Μουστοξύδη έως και τη λεωφόρο Κωνσταντίνου Τσαλδάρη, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Ωστόσο, λίγο πριν τις 13:00, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.