Καθυστερήσεις παρατηρούνται στους περισσότερους κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου και το πρωί της Τετάρτης (3/12) με τον Κηφισό, τη Λεωφόρο Αθηνών, την Λεωφόρο Κηφισίας το κέντρο και την Αττική Οδό να καταγράφουν τη μεγαλύτερηκίνηση.
Τροχαίο με έναν τραυματία στην Κηφισίας
Πριν από λίγο, σημειώθηκε τροχαίο με έναν σοβαρά τραυματία στη λεωφόρο Κηφισίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή που συγκρούστηκαν μεταξύ τους υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Από τη σύγκρουση που σημειώθηκε πριν τη συμβολή της Κατεχάκης με την Κηφισίας, τραυματίστηκε σοβαρά ο αναβάτης της μηχανής.
Πού έχει κίνηση τώρα
Συγκεκριμένα, στον Κηφισό παρατηρούνται τα μεγαλύτερα προβλήματα και στα δυο ρεύματα. Όσον αφορά, την άνοδο η δυσχέρεια ξεκινά από την λεωφόρο Αθηνών και φτάνει έως το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας ενώ στο ρεύμα καθόδου η κατάσταση χωλαίνει από τις τρεις γέφυρες και αποφορτίζεται μετά την Ιερά Οδό.
Την ίδια ώρα, σημαντικές είναι και οι καθυστερήσεις στη λεωφόρο Κηφισίας και κυρίως στο ρεύμα της ανόδου, στη λεωφόρο Σχιστού καθώς και σε δρόμους γύρω από το κέντρο όπως η Σταδίου, η Πατησίων, η Βασιλίσσης Σοφίας και η λεωφόρος Αλεξάνδρας.
Σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας αυξημένη κυκλοφορία σημειώνεται στους εξής δρόμους:
Κλείσιμο
-Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος)
-Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη-έξοδος)
-Λιμάνι Πειραιά
Δείτε εδώ τον live χάρτη με την κίνηση στους δρόμους
Η κίνηση στην Αττική Οδό
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 15΄-20΄από κόμβο Δημοκρατίας έως κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 10'-15' από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας.
Περιφ. Υμηττού καθυστερήσεις 15΄-20΄ από Αγ. Παρασκευή έως Κηφισίας. https://t.co/MU6hFQSPjx
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.