Έγιναν 329.130 εγγραφές μαθητών στα δημόσια ΓΕ.Λ. ΕΠΑ.Λ. και Πρότυπο ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2025-2026
Δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων
Βασιλική Χρυσοστομίδου
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής σε Γενικό Λύκειο, Επαγγελματικό Λύκειο και Πρότυπο Ε.ΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2025-2026, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής «e-εγγραφές».
Αξίζει να σημειωθεί ότι, για πρώτη φορά υποβλήθηκαν και για τα Π.ΕΠΑ.Λ. ηλεκτρονικά οι αιτήσεις της περιόδου Σεπτεμβρίου.
Οι αιτήσεις για όλους τους τύπους των σχολείων υποβλήθηκαν κατά τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο (κατ’ εξαίρεση και εκπρόθεσμες) και συνολικά έχουν κατανεμηθεί 329.130 μαθητές/τριες σε δημόσια ΓΕ.Λ. (στα οποία περιλαμβάνονται και τα Μουσικά, Καλλιτεχνικά, Διαπολιστισμικά, Πρότυπα, Πειραματικά και Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία), ΕΠΑ.Λ. και Π.ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2025-2026.
Η κατανομή ανά τύπο σχολείου διαμορφώνεται ως εξής:
• Δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων.
Κλείσιμο
• Για τις αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί
• δεν υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης ή διαγραφής τους και
• είναι δυνατή η προβολή, η αποθήκευση ή/ και η εκτύπωσή τους μέσω της
επιλογής «Οι αιτήσεις μου» (κουμπί επάνω αριστερά μετά την είσοδο μέσω
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.