Συνελήφθησαν έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο ένας 22χρονος και μια συνομήλικη του.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στην περιοχή Νεόκτιστα, όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έκαναν σήμα για έλεγχο σε ΙΧ, που επέβαιναν ο 22χρονος και η φίλη του, γιατί διατάραζαν την κοινή ησυχία καθώς είχαν πολύ δυνατά την μουσική στο όχημά τους. Ο 22χρονος όμως δεν υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει με αποτέλεσμα να ακολούθησε καταδίωξη.
Στη συνέχεια, κατά την ΕΛΑΣ, το όχημα ακινητοποιήθηκε στην οδό Αγίας Σοφίας και οι δύο επιβαίνοντες βγήκαν από το όχημα και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, ενώ άλλα άτομα από τον οικισμό άρχισαν να τους πετάνε πέτρες και άλλα αντικείμενα. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, κατάφεραν να συλλάβουν το ζευγάρι και το οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου.
Από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά οι αστυνομικοί, ενώ προκλήθηκαν φθορές στο περιπολικό.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.