Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση του Λιμενικού και των εθελοντών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης έπειτα από καταγγελία που υπήρξε το βράδυ της Παρασκευής για δύο γυναίκες που επέβαιναν σε σανίδες SUP και αγνοούνταν στη θαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους ολοκληρώθηκαν νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου καθώς τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και διαπιστώθηκε ότι η καταγγελία που έφτασε στο Λιμενικό δεν ευσταθούσε.
Ειδικότερα, στην επιχείρηση που ξεκίνησε μετά από καταγγελία ιδιώτη για δύο γυναίκες που βρίσκονταν σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή της Βουρβουρού, στη Σιθωνία, συμμετείχαν εχθές το βράδυ ένα σκάφος του Λιμενικού Σώματος και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας που «σάρωσαν» την θαλάσσια περιοχή σε μεγάλη ακτίνα χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε σχετικό με την καταγγελία για τις δύο αγνοούμενος γυναίκες.
Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες συνεχίστηκαν σήμερα τόσο από ξηρά όσο και από θάλασσα, με τη συμμετοχή ενός περιπολικού σκάφους του Λιμενικού και τεσσάρων ιδιωτικών σκαφών. Μάλιστα, κατόπιν αιτήματος του Λιμενικού Σώματος, κινητοποιήθηκε το διασωστικό σκάφος «Rescue 3» της ΕΟΔ Χαλκιδικής, με πενταμελές πλήρωμα.
Περίπου στη 1 το μεσημέρι δόθηκε εντολή οι έρευνες να σταματήσουν αφού δε προέκυψε κανένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει την καταγγελία του πολίτη.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.